League Of Legends Takılma Sorunu

Dark Might

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Sistemim:
  • MSI B350 Tomahawk
  • Ryzen 5 1600
  • Gskill RipjawsV 8 GB 3000 MHZ RAM
  • MSI Geforce GTX 1050 GamingX 2G
  • Samsung 850 Evo 120 GB M.2

League Of Legends oyununda oyun esnasında bir anda oyunda lag varmış gibi oluyor. Minyonlar ölüyor, kaybolmuyor birileri geliyor ve göremiyorum. En son birkaç saniye sonra ses patlaması şeklinde normal hale dönüyor. İlk başta internettendir dedim. Başka hiçbir oyunda bu yok. Sistemde sorun olabilir dedim fakat hiçbir oyunda takılma yok. Bunun dışında son birkaç gündür olmuyor ama oynayanlar bilir sıradayken maçı kabul edince ekran kalıyor. Bunun dışında şampiyon seçiminde şampiyona tıklayıp hazıra basamadan donuyor ve sıradan düşüyorum. Bu son dediklerim birkaç gündür olmuyor ama onları da yazayım dedim. MSI Afterburner programı ile oyun esnasında ısı, GPU, CPU, RAM kullanımlarına baktım fakat bunlarda da sıkıntı yok. Bir ara RAM'den diye düşünmüştüm uyumlu değil gibi gösterdikleri için Ryzen ile fakat hiçbir oyunda benzeri olmadığı için bu tez de boşa çıktı. Bende konu açayım dedim yardım ederseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun dosyalarını doğrulama işlemi yap. Yaptıktan sonra tekrar dene. Geçmesse Riot'a ticket at. Oyundaki arıza kayıtlarını tutan bir dosya var senden onu isteyecekler. Onlar seni yönlendirip gerekli bilgileri aldıktan sonra sana bir çözüm sunulur.

Yazılım konularında biraz cahilim de doğrulama işlemini nasıl yapabilirim?

Yazılım konularında biraz cahilim de doğrulama işlemini nasıl yapabilirim?
Lole girdikten sonra launcher açılınca sağ üstte ayarlar çarkı var. Oraları karıştır biraz "Dosya Onarma" gibi bir buton bulursun. Evde olmadığım için tam yönlendirme yapamıyorum fakat beceremessen internette illaha videosu vardır diye tahmin ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…