League Of Legends Toplama Bilgisayar

• Konuyu başlatan Kuty
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.346

Kuty

Hectopat
Ben League Of Legends oynuyorum suan laptopdan oynadığım için oyun esnasında soğutucu olmasına rağmen ısınıyor ve oyunlarda kasma sorunu yaşıyorum. Bir çok streamci izledim onlarda hep toplama bilgisayarlar var bana da oyunu bilen toplama bir kasa önerisi olan var mı maaliyeti 1000 1,500 tl olabilir.

Ekran Görüntüsü (26).png

Kasayı Deep Cool Smarter olarak değiştirelim. HDD yi 500GB WD Blue olarak değiştirelim. Aercool 400W %80 verimli güç kaynagı ekleyelim. İşlemcinizide İ3 4160 olarak değiştirirsek gayet iyi bir sisteme sahip olmuş olursunuz.

Kasayı Deep Cool Smarter olarak değiştirelim. HDD yi 500GB WD Blue olarak değiştirelim. Aercool 400W %80 verimli güç kaynagı ekleyelim. İşlemcinizide İ3 4160 olarak değiştirirsek gayet iyi bir sisteme sahip olmuş olursunuz.
Ben g3258 yi o.c. siz kullanıyorum 750ti ile birlikte lol de 150-260 fps arası değişiyor 1080p en yüksek ayarlarda. Bf4 orta ayarlarda ve 64 kişilik haritalarda 30 ile 80 fps arası değişiyor. Beyefendinin yazdığı sistemi alırsanız benden daha fazla performans elde edersiniz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı