Şunu belirteyim EUW’nin TR’den farkı olmadığını söyleyenler gittiği yeri TR’ye çevirdiği içindir. Siz millete toksiklik yaparsanız toksiklik görürsünüz. Yıllardır EUW’de huzurla oyun oynuyorum.
Şunu belirteyim EUW'nin TR'den farkı olmadığını söyleyenler gittiği yeri TR'ye çevirdiği içindir. Siz millete toksiklik yaparsanız toksiklik görürsünüz. Yıllardır EUW'de huzurla oyun oynuyorum.
@Necromancerr0 hocam gibi Bronz'da oynuyorsanız evet bir fark göremezsiniz. Ama üst eloda oynuyorsanız EUW'da chatting, flame, blame TR'deki kadar yok. AFK oranı çok çok az. Pingler ile oyun takip ediyorsunuz. Micro, macro oyun takibi çok daha net takip ediliyor.
Hocam sessiz sakin takılıyorsanız EUW’de de oyuncuların genelinin ne kadar sessiz sakin takıldığını göreceksiniz. Kesinlikle ektiğini biçtiğin bir server. Elbette toksik oyuncular var elbette kötü maçlar geçiriyoruz hiç yok değil, ama TR ile kıyaslanamaz bile.
@Necromancerr0 hocam gibi Bronz'da oynuyorsanız evet bir fark göremezsiniz. Ama üst eloda oynuyorsanız EUW'da chatting, flame, blame TR'deki kadar yok. AFK oranı çok çok az. Pingler ile oyun takip ediyorsunuz. Micro, macro oyun takibi çok daha net takip ediliyor.
Hocam sessiz sakin takılıyorsanız EUW'de de oyuncuların genelinin ne kadar sessiz sakin takıldığını göreceksiniz. Kesinlikle ektiğini biçtiğin bir server. Elbette toksik oyuncular var elbette kötü maçlar geçiriyoruz hiç yok değil, ama TR ile kıyaslanamaz bile.
Şunu belirteyim EUW'nin TR'den farkı olmadığını söyleyenler gittiği yeri TR'ye çevirdiği içindir. Siz millete toksiklik yaparsanız toksiklik görürsünüz. Yıllardır EUW'de huzurla oyun oynuyorum.
Kankacım adama gram sesimi çıkarmıyorum adam bana söverken burada ben niye suçlu oluyorum hesabımın ban yememesi için 40 takla atıyorum ben (sadece tek hesap kullanıyorum.)