League of Legends Void Şampiyon Teaser'ı Yayınlandı!

Makaleler
31
Yer
Arlong Park
Daha fazla  
Meslek
Teknoloji Yazarı
Riot Games ekibi, Hiçlik'ten gelen yeni şampiyon Void'in ilk fragmanını bugün yayınladı. Bununla beraber Kai'Sa'nın da sanat görselinde ufak değişiklikler yapıldı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kai'sa.jpg

Umarım yeni çıkan şampiyonların çoğuna olduğu gibi oynamamazlık olmaz. Şu sıralar yeni şampiyonlar çok mu güçsüz? Anlamadım. Birkaç hafta sonra oynanmıyorlar.

Renata kadar gereksiz karakter yok bence hocam oynanmıyor. Lillia falan da APC ormancılar genelde sevilmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Renata kadar gereksiz karakter yok bence hocam oynanmıyor. Lillia falan da APC ormancılar genelde sevilmiyor.

Akshan Zoe de çok oynanmıyor. Oyunu profesyonel düzeyde oynamıyorum oralarda ne kadar çok oynanıyor bilmiyorum ama böyle Vex gibi çarların oynanmaması üzücü.

Akshan Zoe de çok oynanmıyor. Oyunu profesyonel düzeyde oynamıyorum oralarda ne kadar çok oynanıyor bilmiyorum ama böyle Vex gibi çarların oynanmaması üzücü.

Tamamen Riot'un gereksiz politikasından dolayı olduğunu düşünüyorum. İlk başta herkes aşırı güçlü aşırı güçlü sonrada öyle bir nerf geliyor ki oynamak isteyen bile oynayamıyor

Diğer supportlara göre Renata iyi değil. Diğer support karakterlerinde yüzde 99'u yetenek gerektirmiyor ve mainleri duygu sömürüsü yapıyor hep.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı