Leauge of Legends maç nasıl kazanılır?

Mid jung arasında kalıyorum hep hangisinde oynamalıyım?

Mid daha güvenli, Jungle daha riskli ama taşıma potansiyeli daha yüksek. Pre bulup Mid-Jungle oynamak en mantıklısı. Tek oynayacaksan hoşuna giden çarlara göre rolünü seçebilirsin ama daha basit çarları oynarsan oyunu bildiğin sürece çok fark yaratırsın. Misal bronz biri Lee Sin'in mekaniklerinin %70'ine hakim olsun, Amumu oynayan adam %95-100'üne hakim olacak, bu sayede mekaniklere kafa yormadan oyuna odaklanabilecek.

İşte nasıl az öleceğim çok zeki arkadaşım

Ölmeyerek? Fight atmayarak? Kazanamayacağın 1V1'lere girmemek?
Sorduğun soru direkt saçma, nasıl az öleceğim diye bir soru mu var? Ölmeyeceksin işte.
Belli ki savaşıp savaşıp ölüyorsun, farm yapıp item ile öne geç, sonra savaş.
Kayn 1V1'i çok güçlü bir karakter değil, daha kolay ve taşıması kolay karakterler oyna.

Ölmeyerek? Fight atmayarak? Kazanamayacağın 1V1'lere girmemek?
Sorduğun soru direkt saçma, nasıl az öleceğim diye bir soru mu var? Ölmeyeceksin işte.
Belli ki savaşıp savaşıp ölüyorsun, farm yapıp item ile öne geç, sonra savaş.
Kayn 1V1'i çok güçlü bir karakter değil, daha kolay ve taşıması kolay karakterler oyna.

Peki sana sorum mid mi geçmeliyim Jungle mı Jungle'da aşırı zevk alıyorum fakat daha kafa yorucu bir rol.

Bende bir aralar demir 4 tüm aynı senin gibi sonra kendimi biraz daha geliştirip bronz 1 oldum açıkçası Silver olamasamda sana vereceğim tavsiyeler aynı eloda oldugumuz icin işe yarar. İlk öncelikle belli bir karakter cevresinde kal Max 3 4 olsun ve meta içinde olsun bu karakterle 1 2 el sıralı maç at elini alıştır ikinci olarak mini haritayı büyült gözün hep orada olsun 3. olarak karşındaki karakterleride bilmen lazım onlara hakim olmadan onları alt edemezsin 4. olarak orman clear bilgisi ben Talon Diana ikilisini oynuyordum sadece oynadığın çarların en hızlı rotasyonunu öğren closer zeitnot naru armut gibi Türk esporcuları izle oyun bilgin gelişir ve en önemlisi sakin kalmak bu dediklerimi uygularsan az da olsa ilerleme katedersin benim gibi.

Hocam bu dediğinizi yapabilen kişi zaten o elodan cıkar bilmek değil uygulamak önemli düz mantık böyle oynarsa karşısına gelen Rammus ağzına vurarak maçı taşır.

Jungle oynayan YouTuber'ler kimler var izleyelim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı