Leauge Of Store Güvenilir mi?

Dilarapy

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Leauge Of Legends'taki Vi karakterini çok seviyorum. Ve bu yüzden üzerinde Vi'in Arcane dizisinden bir fotoğrafı olan mouse pad satın almak istedim. Ama maalesef Trendyol, Hepsiburada gibi yerlerde bulamadım. Vardı ama çok küçüktü mesela. İnternete ne istediğimi yazdığımda yabancı bir site karşıma çıktı. Çok güzel şeyler var sitede. Mouse pad, anahtarlık, poster gibi bir sürü seçenek var. Fakat yabancı bir site olduğu için ve daha önce görmediğim için güvenilirliğinden pek emin olamadım. Sitenin linkini buraya koydum. Bir bilgisi olan varsa veya daha önce alışveriş yapan yardımcı olabilirse çok sevinirim. İyi günler herkese☺️

Kaliteleri tartışmaya açık ben benzer bir mouse pad aldım Temu'dan memnunum hala çok kaliteli.

İnternet üzerindeki geri bildirimler çoğunlukla ürünlerin gönderilmediğine dair. Keza yurtdışında böyle bildirim yapılıyorsa bizim ülkeye göndereceklerini hiç sanmıyorum. Mousepad için ülkede dijital baskı yapan üreticiler var belki onlarda bulabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı