Leaven K550 Kablolu Hot-Swap Blue Switch RGB Mekanik Klavye 87 Tuş yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Arkadaşlar bu klavyeyi almayı düşünüyorum. RGB ya da Rainbow olması benim için önemli değil. Fiyatından dolayı Switch kalitesinin iyi olduğunu düşünmüyorum. Aldıktan sonra kaliteli bir Switch takıp kullanmak mantıklı mı? Başka bir sorunu çıkar mı?
Gerçekten hot swap ise switch alıp değiştirebilirsin, yalnız alacağın kaliteli switchin maliyeti sana düzgün bir klavye kadar masraf çıkarabilir. Önce switch fiyatlarını kontrol etmeni öneririm, switche para vermek yerine direkt klavye de alabilirsin.
Gerçekten hot swap ise Switch alıp değiştirebilirsin, yalnız alacağın kaliteli Switch'in maliyeti sana düzgün bir klavye kadar masraf çıkarabilir. Önce Switch fiyatlarını kontrol etmeni öneririm, Switch'e para vermek yerine direkt klavye de alabilirsin.
Switch olarak bunu almayı düşünüyorum. Bu Switch'ten 90 adet alınca 550 TL'ye geliyor. Switch ve klavye fiyatına denk daha iyi bir klavye varsa yazabilirsiniz. Ya da aynı fiyat aralağında bildiğiniz bir Switch varsa yazabilirsiniz.
Switch olarak bunu almayı düşünüyorum. Bu Switch'ten 90 adet alınca 550 TL'ye geliyor. Switch ve klavye fiyatına denk daha iyi bir klavye varsa yazabilirsiniz. Ya da aynı fiyat aralağında bildiğiniz bir Switch varsa yazabilirsiniz.
Üzgünüm attığınız switchi sonradan fark ettim. Attığınız switch te hoşuma gitti. Yine de bildiğiniz güvenilir bir sitede ktt kang varsa atabilir misiniz?
Üzgünüm attığınız switchi sonradan fark ettim. Attığınız switch te hoşuma gitti. Yine de bildiğiniz güvenilir bir sitede ktt kang varsa atabilir misiniz?