Lecoo K121 Klavye İncelemesi

Herkese selam.
Kardeşime almış olduğum Lecoo KB121 adlı klavyenin incelemesi ile karşınızdayım.

Dilerseniz fiyat ile başlayalım :).

Fiyat
Klavye gördüğüm kadarı ile sadece A101'in sitesinde ve mağazalarında satılmakta.
Gittiğim A101 şubesinde klavyeyi aldım ve 149 TL bir fiyat ödedim.

Tasarım
Klavyenin tasarımı hoş, metal bir kasaya sahip olduğunu düşündüm ancak yanılmışım. Klavye plastik bir kasaya sahip.
Ancak leğen plastiği değil, zımparalanmış tarzda bir hissiyatı ve gri rengi var.
Tuşlar çift baskı değil, tek baskı. Ve bu ışıkların tuşların üzerindeki harf veya rakamların karanlık ortamda görünmemesine sebep oluyor.
Ayrıca tuşlar zamanın getirdiği kullanım gereği ile silinebilir. Çift baskı klavyeleri tercih etmekte fayda var.
Unutmadan; Klavyemiz Türkçe Q ancak sonradan basılmış. Bunu da not olarak düşmek istedim.

Hissiyat
Klavye membran bir klavye olduğu için geri tepme gibi bir olay yok. Ve bu durumda mekanik klavyeye alışık olan arkadaşlar için tuhaf bir durum. Zamanla alışılır ama :D. Bir başka sonradan alışabileceğimiz konu ise Enter tuşunun kapladığı alan. Küçük enter dedikleri bu olayda enter tuşu Shift boyutunda, bu da büyük enter kullanan arkadaşları biraz kötü etkileyebilir.

Sonuç
Yani klavye biraz tırt, ancak 150 TL olması bence bu sorunları biraz göz ardı etmek için bir sebep. Günü kurtarır ama ömürlük bir klavye değil. 1 sene geçtikten sonra tuşlar gider gibime geliyor ancak bunu tabii ki zaman belirleyecek.

Kendinize iyi bakın dostlar, bir başka incelemede görüşmek üzere :)

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı