Led şerit kurulumu

• Konuyu başlatan Zafer Alparslan
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 2.420
Z

Zafer Alparslan

Ziyaretçi
Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten pratik ürün. Kullanacağın bölgeye yapıştırıp adaptörü fişe takacaksın, kumandayıda ledlerin yanma şekillerini seçmek için kullanacaksın. Benim idrak edemediğim fareyi LEDli şekilde nasıl kullanacaksın?

Recep abinin dediği gibi en fazla 5A 12V bir AC/DC adaptör kullanacaksın 5A fazla kullanırsan LED'ler ısınacağı için patlıyacaktır. Kasaya güç kaynağından alabilirsin elektriği siyah olan ( - ) kırmızı olan ( + ). Fare ve klavyeye olacağını sanmıyorum çünkü en fazla 5V verirler :)

Bu sistemle bi ara gerçekten çok uğraştım fakat bu yaptıgın hiç bir işe yaramıyor mesela ben klavyeyi yandan deldim ledleri ordan verdim fakat klavyenin tuşları ince ve arası kısa oldugu icin tuşlar havada kaldı ve tuşlara basılamıyordu yani direk kendiliginden ledli klavyeler tavsiye ederim. Eğer genede yapacam dersen 5Amper 12V bir adaptör ledleri biraz sönük yapabilir 8.5A 24V bir Adaptör işini görecektir. PS Çekme derim çünkü olasıbir patlama durumunda ps zarar görebilir

Bu sistemle bi ara gerçekten çok uğraştım fakat bu yaptıgın hiç bir işe yaramıyor mesela ben klavyeyi yandan deldim ledleri ordan verdim fakat klavyenin tuşları ince ve arası kısa oldugu icin tuşlar havada kaldı ve tuşlara basılamıyordu yani direk kendiliginden ledli klavyeler tavsiye ederim. Eğer genede yapacam dersen 5Amper 12V bir adaptör ledleri biraz sönük yapabilir 8.5A 24V bir Adaptör işini görecektir. PS Çekme derim çünkü olasıbir patlama durumunda ps zarar görebilir
24V kullandırarak LED'leri patlatmayı düşünüyorsun heralde kullanacağı şerit ledler için stabil çalışma voltu 12 dir. Aynen PSU ile pek fazla bilgin yoksa riske gerek yok.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı