Led Trafosu önerisi

• Konuyu başlatan loren4
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 56

loren4

Hectopat
Daha fazla  
Elimizde görseldeki ledden 8 adet var. Bunlara uygun bir trafo lazım. Bir türlü ne alacağıma karar veremedim. Daha doğrusu ne alacağımı bile bilmiyorum. Daha önce Mean Well LPF-90-24 kullanıyorduk. Ucuz bir şey lazım.
1770211384519.png

Ben de tam ikinci olana bakıyordum. O ürün uygun görünüyor ama kimse de inceleme yapmamış.

Ben de tam ikinci olana bakıyordum. O ürün uygun görünüyor ama kimse de inceleme yapmamış.
Şöyle de ekleme yapayım. Bu ledden 8 adet var yazmışsınız. Görsele bakılırsa her biri 105mA akım çekiyor. Toplamda yaklaşık 840mA akım yapar. Çıkışı 24V/2A olan bir trafo da bakabilirsiniz güvenli olması açısından. Ancak 100W olanlar da fiyat olarak uygun. İlerde ekleme yapmak isterseniz diye daha sağlıklı olur.

Şöyle de ekleme yapayım. Bu ledden 8 adet var yazmışsınız. Görsele bakılırsa her biri 105mA akım çekiyor. Toplamda yaklaşık 840mA akım yapar. Çıkışı 24V/2A olan bir trafo da bakabilirsiniz güvenli olması açısından. Ancak 100W olanlar da fiyat olarak uygun. İlerde ekleme yapmak isterseniz diye daha sağlıklı olur.
Teşekkürler. İkinci attığınızı alacağım galiba.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı