LED'i bozulmuş televizyon nasıl tamir edilir?

KadirSözen06

Megapat
Daha fazla  
Herkese selamlar, az önce PS5 oynarken birden televizyonumun ekranı karardı. Ses devam etti ama görüntü git gel yapıp birden kayboldu. Telefonun el feneriyle baktığımda görüntü hafif gözüküyor. İnternetten araştırma yaptığımda sorunun LED'ler olduğunu öğrendim. Bunun çözümü nasıldır, ne kadar tutar? Yaptırmaya değer mi? Televizyonum 8 yıllık. Yardımlarınızı bekliyorum dostlar.

Herkese selamlar, az önce PS5 oynarken birden televizyonumun ekranı karardı. Ses devam etti ama görüntü git gel yapıp birden kayboldu. Telefonun el feneriyle baktığımda görüntü hafif gözüküyor. İnternetten araştırma yaptığımda sorunun LED'ler olduğunu öğrendim. Bunun çözümü nasıldır, ne kadar tutar? Yaptırmaya değer mi? Televizyonum 8 yıllık. Yardımlarınızı bekliyorum dostlar.

Ustasını bulman çok zor, panel değişimide çok pahalıya patlar. Ürün kaç inç?

Ne yapmamı önerirsin hocam çok kararsız kaldım. Televizyon kendi odamda ve bir şekil halletmem gerek.

Elektrikcileri gez tahmini fiyat al yeni TV almak istesen minimum 7-8 çıkar cebinden, işini bilen elektrikçi 4'te 1 fiyatına falan halleder. Panel değecek dersler sal uğraşma tamir edebiliyorsa etsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı