Diğer Ledlenser Solidline ST5 Şarj Edilebilir LED El Feneri 553 TL

Makaleler
13
Yer
Edirne
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-Anakart-
ASUS Prime B650M-R

-CPU-
AMD Ryzen 5 7500F

-Soğutma-
Thermalright Phantom Spirit 120 SE

-GPU-
Zotac RTX 4070 Super

-RAM-
Patriot Viper Venom DDR5 6000 Mhz CL30

-SSD-
Samsung 970 EVO Plus 1 TB M.2 SSD
Kioxia Exceria Plus 500 GB M.2 SSD

-Kasa-
Corsair 3000D 650W

-Monitör-
Lenovo Legion Y27-30
Viewsonic VX2780J-2K 27”
Meslek
Öğretmen
Ürünün fiyatında bir indirim var gibi durmuyor fakat farklı sitelerde 1000 TL civarına satılıyor aynı ürün. Bu fiyattaki el fenerlerine göre performansı nasıldır bilgim yok.

1745923785316.png

@Impacto Alınır hocam Ledlenser ve alt markası Solidline ürünü, alanında öncü firma. Dayanıklı ve kaliteli ürünler üretiyorlar, daha önce P3 modelini kullandım ve maalesef kaybettim. Ürüne gelince küçük, taşıması kolay ve boyutuna göre güçlü bir ürün. Fiyat piyasaya göre yarı yarıya. Ben aldım şahsen, Ada hocama teşekkür ederim.

Anlayan biri var mı? Alınır mı?

Ledlenser alt markası. Ledlenser daha profesyonel alanlara yönelik ürünler üretiyor, günlük kullanım için de ürünleri var. Bu firmada öyle profesyonel amaca yönelik bir ürün sanırım yok, ledlenserin daha günlük kullanıma yönelik uygun fiyatlı alternatif ürünlerini satmak için çıkarttığı marka. Dardanel ton ve BİM'de satılan markalar gibi üretici aynı minik farklar var hemen hemen aynı ürün. Günlük kullanımda belli bir kalite üstünde fener ihtiyacınız varsa alınır.

Kötü tavsiye etmiyorum. Tuşu çok sert, arada temassızlık yapıyor. Gereğinden fazla ağır, çok çabuk ısınıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı