Left 4 Dead 2 açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 11

Lxrd197

Decapat
Daha fazla  
RAM
Samsung 16 CL22 3600MHZ
Ekran kartı
3060
Anakart
Lenovo LNVNB16121
İşlemci
R5 5600H
Merhaba Left 4 Dead2 açılmıyor EXE'sinden açtığım zaman sıkıntı yok fakat insecure olduğu için arkadaşlarımla oynayamıyorum.
Steam üzerinden açtığım vakit hiçbir hata vermeden kapanıyor. CS2'yi aktif olarak oynuyorum herhangi bir bir sorun yok.
Driverlar kesinlikle günceldir.

Modların hepsini kapattım, driverlar güncel. Oyun EXE'sinden açılyor yani açılmasında bir sıkıntı yok tek oyıunculu olarak oynayabiliyorum fakat Online giremiyorum Steam üzerinden açmadığım için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne demek istediğini anlamadım, ben oyun Steam'üzerinden açılmadığını belirtiyorum çözüm önerin yok sanırım.

Steam üzerinden açmadım diyorsun hocam istersen yazdığın yazıyı tekrar gözden geçir.

Steam üzerinden açmadığım için.

Oyun zaten Valve'a ait Steam zorunlu multiplayer oynayabilmek için diğer türlü sadece botlarla tek başına oynarsın.

Dostum sana çok açıklayıcı bir cevap vereceğim lütfen dikkatli oku.

1- Oyunu arkadaşlarımla oynamak istiyorum.
2- Oyunu Kütüphanemden açmak için "OYNA" butonuna bastığım vakit "durdur" oluyor ve çok kısa bir süre içerisinde tekrar "OYNA" butonuna dönüşüyor ve hata vermiyor bu da demek oluyor ki oyun açılmıyor.
3-Sorun tespiti için oyunun dosya konumuna gittiğim vakit exe üzerinden çalıştırmak istediğimde oyunun açıldığını tespit ettim ve devam edip hikaye başlattığımda sorunsuz devam etti.
4- Herhangi bir sorun tesipt edemediğim için Technopat üzerinden sorun oluşturdum.
5- Şu anda herhangi bir sorun çözüme ulaşmadı.
6- Oyun doğrulandı DirectX kontrolü yapıldı modlar kaldırıldı.

Bu da oyunu Steam üzerinden açmaya çalıştığımın kanıtı olsun.

Dosya Ekleri

• image.png
    image.png
    1,5 MB · Görüntüleme: 47
Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı