Hocam şu an 4 TL mi? Eğer şu an 4 TL ise al kesinlikle 18,50 TL normal fiyatı.
3.70 TL fiyatı.
Hocam şu an 4 TL mi? Eğer şu an 4 TL ise al kesinlikle 18,50 TL normal fiyatı.
Daha geçen birkaç hafta içerisinde Dying Light aldım. Çok memnunum.Ben aldım 20 saat arkadaş ile oynadım ama bir hikayesi amacı falan yok gir zombi öldür gibi bir şey grafikler eski ama parasına göre iyi oyun. Dying light çok daha iyi aslında ama kıyaslamak saçma olabilir.
Ben aldım 20 saat arkadaş ile oynadım ama bir hikayesi amacı falan yok gir zombi öldür gibi bir şey grafikler eski ama parasına göre iyi oyun. Dying Light çok daha iyi aslında ama kıyaslamak saçma olabilir.
Şimdi her ne kadar 4 TL olmasa da indirimle $1 civarına düşüyor ve bu fiyatıyla da alınabilir, Online kısmı hâlâ aktif.
2021 de cevap vermiştim. 2024 hala arada oynarız. Eğer oyunun normal haritalarını bitirdiyseniz topluluk seçeneğinden topluluk haritaları oynayabilirsiniz silahların görünüşlerini ve seslerini değiştirebilirsiniz. Oynama isteğinizi arttıracaktırSelamlar dostlar. Yanlış görmediysem Steam'de Left 4 Dead 2 4 TL'ye düşmüş. Bu oyun almaya değer mi peki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.