Serkanpro Femtopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #1 Merhaba. Ben Left 4 Dead 2 de split screen oynayacaktım. Gamepad + klavye ama sorun var. Gamepad'de sağa ve sola dönmüyor. Çözümü bilenler varsa aşağıya yazabilir. Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2022
Merhaba. Ben Left 4 Dead 2 de split screen oynayacaktım. Gamepad + klavye ama sorun var. Gamepad'de sağa ve sola dönmüyor. Çözümü bilenler varsa aşağıya yazabilir. Şimdiden teşekkürler.
Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.173 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videonun sonlarındaki ayarları yaptınız mı? Gamepad'de ateş edebiliyor musunuz? Menü kontrolleri çalışıyor mu? Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videonun sonlarındaki ayarları yaptınız mı? Gamepad'de ateş edebiliyor musunuz? Menü kontrolleri çalışıyor mu?
KS KS Serkanpro Femtopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #3 Veli1026 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videonun sonlarındaki ayarları yaptınız mı? Gamepad'de ateş edebiliyor musunuz? Menü kontrolleri Genişletmek için tıkla... Veli1026 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videonun sonlarındaki ayarları yaptınız mı? Gamepad'de ateş edebiliyor musunuz? Menü kontrolleri çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet yaptım ateş edebiliyorum menü kontrolleri? Anlamadım. Artı 0 Eksi
Veli1026 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videonun sonlarındaki ayarları yaptınız mı? Gamepad'de ateş edebiliyor musunuz? Menü kontrolleri Genişletmek için tıkla... Veli1026 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videonun sonlarındaki ayarları yaptınız mı? Gamepad'de ateş edebiliyor musunuz? Menü kontrolleri çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet yaptım ateş edebiliyorum menü kontrolleri? Anlamadım.