Left 4 Dead Bundle L4D2 içeriyor mu?

Cantrepreneur

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, az önce sepetime Left 4 Dead 2 ekleyecektim ama bundle olarak gördüm. Böyle alayım dursun dedim. Ancak sepette Left 4 Dead görünüyor, L4D2 paket içeriğinde bulunmuyor. Sizce böyle alayım mı yoksa direkt L4D2 mi alayım?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-03-17 002355.png
    Ekran görüntüsü 2023-03-17 002355.png
    58,3 KB · Görüntüleme: 68
Arkadaşlar merhaba, az önce sepetime Left 4 Dead 2 ekleyecektim ama bundle olarak gördüm. Böyle alayım dursun dedim. Ancak sepette Left 4 Dead görünüyor, L4D2 paket içeriğinde bulunmuyor. Sizce böyle alayım mı yoksa direkt L4D2 mi alayım?

Hem 1.oyun hem de 2.oyunu barındırıyor.

Garip bir durum ancak normalde bundle 2. oyunu da barındırıyor. Belki zaten sahipsinizdir?

Bir yanlışlık var gibi. Bende iki oyun da gözüküyor. Sepetten kaldırıp tekrar dener misiniz? Belki oyunlardan birisi zaten kütüphanenizdedir.

Kaldırıp tekrar ekledim, yine aynı hocam. Kütüphaneme baktım oyunların ikisi de yok. İlginç gerçekten.
Gerçekten ilginç. Asıl fiyatının 15.75 olması gerekiyor. Sizde ise 2. Oyun direkt yok. İlk defa gördüm böyle bir şey.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı