ersankirkmaz3436 Decapat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #1 Left 4 Dead splitscreen nasıl yapılır gamepadlede olur yoksa 2 mouse 2 klavyede oynanır mı?
Moon64 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.119 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Journalist 1 Şubat 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS ersankirkmaz3436 Decapat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #3 Moon64 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Benim gamepadım PS4'ünde oda olur mu? Artı 0 Eksi
Moon64 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Benim gamepadım PS4'ünde oda olur mu?
Moon64 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.119 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Journalist 1 Şubat 2023 #4 Olur diye düşünüyorum. Birini kablolu diğerini kablosuz bağlamanız lazım. Artı 0 Eksi