trenbolonedoruk Yoctopat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #1 Herhangi bir kırılma söz konusu olabilir mi? 60 kiloyla yapıyordum formu bozdum acıyor şu an basamak çıkarken. Yürürlende acıyor. Sizce kırılma olabilir mi yoksa geçici mi? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2024
Herhangi bir kırılma söz konusu olabilir mi? 60 kiloyla yapıyordum formu bozdum acıyor şu an basamak çıkarken. Yürürlende acıyor. Sizce kırılma olabilir mi yoksa geçici mi?
Berk Chelik Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 2.228 Çözümler 7 26 Haziran 2024 #2 Kas mı acıyor kemik mi? leg presste iterken dizini asla dümdüz yapma çok fena sakatlık yaşarsın.
trenbolonedoruk Yoctopat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #3 Kemik galiba kral inş yarın geçer Berk Chelik dedi: Kas mı acıyor kemik mi? leg presste iterken dizini asla dümdüz yapma çok fena sakatlık yaşarsın. Genişletmek için tıkla...
Kemik galiba kral inş yarın geçer Berk Chelik dedi: Kas mı acıyor kemik mi? leg presste iterken dizini asla dümdüz yapma çok fena sakatlık yaşarsın. Genişletmek için tıkla...