Rehber Legend of Zelda BotW CEMU / Klavye & Mouse ayarları

Hocam böyle bir hata alıyorum mouse2joystick programında.

Hocam sorunu çözdüm bu sefer her ne kadar rehberdekileri 2 defa yapsam da km arayüzü olmuyor.

Son düzenleme:
Oyunun versiyonuna göre dosyanın yeri ve klasörün adı farklılık gösterebilir.

Hocam BCML indirerek çözdüm sorunu. BCML bir Zelda modlama uygulaması. İndirmesi bayağı zahmetli Python'dan falan indirmeniz gerekiyor ama sonunda çözdüm. Oyun güzel.

BCML indirme rehberi yapmaya karar verdim. İndirmesi biraz karışık olduğundan çoğu kişi ne yapacağını anlamayabilir.

Son düzenleme:
Uyarı aldığım için dönemedim kusura bakmayın, arkadaş cevabı vermiş. Oyun versiyonuna göre atacağınız yer değişmekte.

Örnek: 0005000e sondaki harf değişiyor sadece.

Mod editörü gibi olaylara ihtiyacınız yoktu aslında, indirilen sürüme bağlı klasörü denetlemek çok kolay fakat konuya bu versiyon yaygın diye yazmamıştım. Yine de çözüldüğüne sevindim.

Oyun R5 5500 ve RX6600 ile 25-30 FPS alıyorum ve takılmalar oluyor. Normal mi ? Nasıl çözebilirim?

Normal değil. Çözünürlüğe abanmış olabilirsin. Takılma için hazır shaderlar var internette, sana uygun olanı belirlemen gerekiyor.
Çözünürlük 1080p, bende anlamadım neden böyle.

Normal değil. Çözünürlüğe abanmış olabilirsin. Takılma için hazır shaderlar var internette, sana uygun olanı belirlemen gerekiyor.
Dediğiniz shaderı indirdim takılmalar çözüldü gibi, fakat FPS aynıydı. Biraz araştırdım FPS++ ayarını açınca düzeldi.

Son düzenleme:
Çözünürlük 1080p, bende anlamadım neden böyle.

Dediğiniz shaderı indirdim takılmalar çözüldü gibi, fakat FPS aynıydı. Biraz araştırdım FPS++ ayarını açınca düzeldi.
Onu açmanız lazım, forumda rehber var diye ekstra yapmadım ama arkadaş orada söylüyordu açın diye.

Çok teşekkürler. Mouse2joystick uygulamasında fare hassaslığına deli olmuştum. Ben yüksek DPI kullanan birisi olduğum için ekranın yavaş döndüğünü görmek hoşuma gitmemişti. Burada paylaşılan ayarlar ile kamera dönüşü çok hoşuma gitti. Benim ayarlarım da bu şekilde oldu;

E: Onay butonu
F: Çıkış, koşma butonu.
Space: Zıplama
LButton; Yakın dövüş
MButton; O tablet cihazdaki skili aktive etme
T; Silah fırlatma (throw)
Q: Odaklanma, kalkan çıkarma (menülerde L1 yerine sağa doğru atlama)
RButton; Yay ile nişan alma (menülerde R1 yerine sağa doğru atlama)
B: Çanta (bag)
M: Harita (map)
C: Çömelme (crouch)
Z: Teleskop (Zoom)
3: Tablet skili değiştirme
V: Islık (whistle)
1: Ok türü ya da kalkan değiştirme
2: Silah ya da yay değiştirme.

Daha havada süzülmek için kullanılan uçurtmayı almadım. Bunlardan hangisine denk geliyor bilemiyorum ama çoğu Single Player oyunda kullandığımız ve alışkın olduğumuz tuşları kullandım. Benim için harika oldu. Çok teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…