Çözüldü Legion 5 15ACH6H modeline Linux kurulmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

855250

Picopat
Bu laptopa (Lenovo Legion 5 15ach6h - 82ju00ebtX) Linux kurmaya çalışıyorum ama USB ile başlatınca "Security policy" hatası veriyor. Secure Boot kapatmam gerektiğini biliyorum ama BIOS'ta öyle bir seçenek yok. Bir de kardeşim bu laptopta Roblox oynuyor, Linux'ta Roblox çalışıyor mu?

Çözüm
Telefondan çekip atabilirsiniz.

Maalesef telefonum şu an yanımda değil.

@Einstein Hocam hata benden kaynaklanıyormuş kusura bakmayın birkaç hafta önce BIOS güncellemesi geldiğini belirtmişti Lenovo Vantage ancak ben yapmamıştım bilgisayarı yeniden başlatınca kendi güncelledi sorun düzeldi ve size bir sorum olacaktı laptopta kardeşim Roblox diye bir oyun oynadığını söyledi Linux'a yükleme şansım var mı bu oyunu?

@Bayram Tempest Hocam veya sizin bir bilginiz var mı bu oyunun Linux'a yüklenip yüklenmediği hakkında?
Sober veya Waydroid kullanarak yüklenir. APK kurarak oynanabiliyor yani Linux üzerinde. AMD veya Intel dahili veya harici GPU gerekir. NVIDIA önerilmez.

Ekran kartım NVIDIA olsa bile AMD işlemci ile oynayabilirim değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…