Legion 5 Pro 2022 AMD modeli için Advanced Optimus var mı?

Vantageda Optimus'la ilgili olan kısımda hybrid modu seçtim diğer seçeneklerde yalnızda IGPU'ya da 3060'ı kullan.

1690920525007.png

1690920552381.png

Hybrit otoyu seçtiğimde de denetim masasında Optimus seçeneği çıkmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
dGPU kipini seçer misiniz? Bu şekilde sadece 3060 kullanılması gerekli. Lenovo bu özelliği vantage içine almış muhtemelen.

MUX var muhtemelen. Aktif Lenovo kullanmadığım için tam nasıl bir isim veriliyor buna bilemedim. Datasheet içinde Advanced Optimus yazıyor ama Lenovo Vantage içinde MUX gibi. Evet Optimus için yeniden başlatma gerekmiyor normalde. dGPU kipini seçip, yeniden başlatıp dener misiniz? Advanced Optimus olunca Denetim Masası'ndan yapılıyor olması gerekli ayar değişiklikleri.

MUX var muhtemelen. Aktif Lenovo kullanmadığım için tam nasıl bir isim veriliyor buna bilemedim. Datasheet içinde Advanced Optimus yazıyor ama Lenovo Vantage içinde MUX gibi. Evet Optimus için yeniden başlatma gerekmiyor normalde. dGPU kipini seçip, yeniden başlatıp dener misiniz? Advanced Optimus olunca Denetim Masası'ndan yapılıyor olması gerekli ayar değişiklikleri.

Yarın deneyip yazacağım.

Şu an dGPU modunda fakat hala Advanced Optimus seçeneği yok.

1690967443178.png

Son düzenleme:
MUX gibi çalışıyor o zaman. Muhtemelen Lenovo farklı bir isim ile sisteme MUX koymuş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı