Legion 5 Pro fanlar hızlanıp yavaşlıyor

İronfist

Kilopat
Makaleler
1
RAM
16GB ram
Ekran kartı
RTX3 070
İşlemci
Ryzen 7 5800h
Legion 5 Pro aldım masaüstünde iken fanlar hızlanıp yavaşlıyor hiçbir işlem yapmadığım halde. Bunu yazarken bile hızlanıp hızlanıp yavaşlıyor. Sessiz modda olmasına rağmen sorun böyle. Fanları kontrol edebileceğim bir uygulama var mıdır? Ürünü yeni aldığım için driver ve güncellemeleri yapmadım bundan dolayı oluyor olabilir mi? Bütün driver güncellemelerini kolaylıkla görüp yapabileceğim bir uygulma var mıdır? Bir ton para verilen cihazda bu tarz sorun mide bulandırıyor yardımcı olursanız sevinirim.

İfadeler: T21

Çok teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldunuz. Çok soru sordum kusura bakmayın ama LegionFanControl dediğiniz uygulama bu mudur Lenovo'nun kendi sitesi olmadığı için direkt indirmedim. Tekrardan çok teşekkür ederim

Evet uygulama o. Resmi destek yok fakat gayet güvenilirdir. Yardımcı olması için bu videoya göz atabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…