Legion 5 RTX 2060 3,682 TL!

Neden banka kartında bekletiyor da sanal kartta bekletmiyor?

Akşama stok kalırsa belki alırım.

Arkadaşlar Newegg ABD kökenli bir firma. Bu sizin Hepsiburada'dan aldığınız ürünler gibi iptal olup özür dileriz mesajı bile geçiştirilecek bir şey değil. Eğer ürünü sattılarsa -ki sattılar babalar gibi 3750 TL'yi çektiler hesaptan- o ürün gelecek. Başka çaresi yok aksi taktirde davalık olurlar. Yaptıkları ABD yasaları önünde suç. Yasalar Türkiye gibi işlemiyor yani. Eğer yanlışlık varsa da olayı geçiştirmeye çalışırlar ama her türlü bir karşılığı olur.

Fiyatlandırma yanlış diyelim, neden sabahtan beri düzeltmiyorlar?

Bir de destek hattı da herkes başka cevap veriyor.

İlginç. Bir ihtimal yanlış fiyatlandırma değil, sürpriz: D.

Newegde olmaz da düşünsene vurgunu yapıp ürünü kaldırıyorlarmış. Şimdiden 1000 tane satılmıştır bile

Bende yazdım, millet hakkını aramaya oldukça yabancı.

Ya güzel arkadaşlar, niye alıyorsunuz birden fazla ya! Kaç saattir bir yerimi yırtıyorum alabileyim diye. Yapmayın gözünüzü seveyim. İhtiyacı olan onlarca insan var ya.
Harbiden hocam ya konuyu açtığıma pişman olmasam bari de benim gibi 520mx falan kullananlara sıkıntısız gelir umarım.

Sadece Türkiye'de değil USA dışında tüm ülkelerde böyle fiyatlar. Birleşik Krallık yaptım £353 fiyat. Avustralia AUD$586.30

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…