Legion 5 RTX 2060 3,682 TL!

Hocam nasıl dolandırabilirler? Arkadasında Newegg var.

Arkadaşlar ürün yola çıkarsa falan haber edin kafamı duvara sokucam da, almadığım için.

Arkadaşlar 43 sayfa mesajı okuyamadım. Bu laptop bu fiyata satıldı ve aramızda alanlar cidden var mı. Bunu cidden merak ediyorum. Biri beni aydınlatsın acil.
Yok öyle bir şey, konumu "United States" yaptığınızda stok tükendi ifadesi çıkıyordu, birkaç dakika sonra da Türkiye için de stok tükendi görünmeye başladı. Belli ki büyük bir hata var. Ayrıca, bu tür bir hata newegg'de ilk değil.

Ürünü paketleme aşamasında olup, iptal edilen arkadaşlar olursa boğazlarına çökün Amerika'da tüketici her zaman haklıdır. Hiç olmadı size kupon versinler. Hakkınızı arayın

Amerikan yasalarına göre o iş yaş hocam. Alanlara hayırlı olsun şimdiden
İn processing aşamasındayım kanka 1 saattir
Yo belirtmişler durumu işin bir çakallığı vardır .
PAra çekti karttan onaylanmasını bekliyormuş çekti işte daha ne bekliyor

Biz bir tane alabildik 1 saat önce ikinciyi girerken stok bitti sanırım onu alamadık bakalım gönderirlerse ne ala..

Ülkeyi bu duruma düşürenler düşünsün bunu.

Canlı desteğe sormak zor mu?

Neyse, benimki size tavsiye. Kimin, parasıyla ne yaptığı umru da değil. Ama özellikle babasının parasıyla ya da kartıyla, anlamadan sipariş geçmeye çalışanları gördüm. Bu doğru değil işte.
Hocam nasıl dolandırabilirler? Arkadasında Newegg var.

Dolandırmak değil mesele. Yani para çekilir, geç iade olur, sıkıntı mesela.

Sorduk zaten? Onlarda bilmiyor cevabı. Newegg gibi bir siteden dolandırılma ihtimali olamaz zaten, en kötü kupon tarzı bir şey alırlar. Kâr kârdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…