Fratelli
Hectopat
Daha fazla
- RAM
- 2x 16GB SO-DIMM DDR5-4800
- SSD veya HDD modeli
- 1TB SSD M.2 2280 PCIe 4.0x4 NVMe
- Ekran kartı
- NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti 8GB GDDR6, Boost Clock
- İşlemci
- Intel Core i7-12700H, 14C (6P + 8E) / 20T, P-core
Selam,
Şu ürünü satın aldım. Lakin ürün elime ulaştığından beri ekranı hiç çalışmadı. Power tuşuna bastığım zaman güç ışığı yanıyor, klavyenin arka planı çalışıyor (ve ilgili kısayola bastığım zaman arka plan ışıkları değişiyor), fanlar da usul usul dönüyor ama aletin ekranında hiçbir şey gözükmüyor ekran arka plan ışığı da yanmıyor. Sorunu gidermek için aşağıdaki yöntemleri denedim;
Teşekkürler.
Şu ürünü satın aldım. Lakin ürün elime ulaştığından beri ekranı hiç çalışmadı. Power tuşuna bastığım zaman güç ışığı yanıyor, klavyenin arka planı çalışıyor (ve ilgili kısayola bastığım zaman arka plan ışıkları değişiyor), fanlar da usul usul dönüyor ama aletin ekranında hiçbir şey gözükmüyor ekran arka plan ışığı da yanmıyor. Sorunu gidermek için aşağıdaki yöntemleri denedim;
- Power tuşuna 60 saniye basıp "Power drain" yapmayı denedim (Lenovo'nun resmi forumlarında önerilen bir yöntem), olmadı.
- Bilgisayarı HDMI kablosuyla TV ekranına bağladım. Hatta belki BIOS'a girebilirim diye F2'ye bastım. Bir şey göstermedi.
Teşekkürler.