yeteeeeeeeer Femtopat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #1 Lenovo Legion M300s veya HyperX PulseFire Core RGB düşünüyorum. Hangisini önerirsiniz? Ya da üstüne biraz daha koyabilme durumum var önce bunlardan hangisi iyi sonra da isterseniz farklı mouse önerirebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.
Lenovo Legion M300s veya HyperX PulseFire Core RGB düşünüyorum. Hangisini önerirsiniz? Ya da üstüne biraz daha koyabilme durumum var önce bunlardan hangisi iyi sonra da isterseniz farklı mouse önerirebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.
3 380054 Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.913 Çözümler 37 29 Ağustos 2023 #2 DeathAdder v2. eliniz büyükse ondaki rahatlık bulunmaz nimet. Bu arada nasıl tutuyorsunuz fareyi? DeathAdder palm grip için çok iyi. Artı 0 Eksi
DeathAdder v2. eliniz büyükse ondaki rahatlık bulunmaz nimet. Bu arada nasıl tutuyorsunuz fareyi? DeathAdder palm grip için çok iyi.
KS KS yeteeeeeeeer Femtopat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #3 380054 dedi: DeathAdder v2. eliniz büyükse ondaki rahatlık bulunmaz nimet. Bu arada nasıl tutuyorsunuz fareyi? DeathAdder palm grip için çok iyi. Genişletmek için tıkla... Pençe kullanıyorum elim büyük değil küçük ya da orta boydur. Artı 0 Eksi
380054 dedi: DeathAdder v2. eliniz büyükse ondaki rahatlık bulunmaz nimet. Bu arada nasıl tutuyorsunuz fareyi? DeathAdder palm grip için çok iyi. Genişletmek için tıkla... Pençe kullanıyorum elim büyük değil küçük ya da orta boydur.