Herkese merhaba! Yaklaşık 4 aydır çektiğim sıkıntıyı sizinle paylaşmak istiyorum. Lenovo Legion 7i, 4080, 32 GB, 1TB, 240Hz, i9 13900HX modelini kullanıyorum. Cihazı Amerika'dan 2023 Ağustos'ta aldım ve 2024 Mart ayına kadar sorunsuz kullandım. 2024 Mart ayına girdikten sonra oyunlarda belli bir sürenin ardından kesilmeyen FPS düşmesi yemeye başladım. Cinebench R23, unigine GPU test, HWiNFO ve HWMonitor'den benchmark ve ısı derecelerine baktım. Daha önceden bu sorunu yine buraya yazmıştım CPU throttling yiyorum dendi. Yaptığım işlemler: Format, BIOS Update, macun yeniletme, GPU driver Update, Lenovo Support'tan bütün driverları updateledim. BIOS ayarlarınıda oynadım az çok, düzelmedi. Problemim kesinlikle ısınma sonucu FPS düşmesi yemem onu kesinleştirdim. (bir ara LoL oynarken 15 dk sonra ısınma sonucu FPS 40/50nin üstünü görmemeye başladı, klimayı açtıktan 3 dk sonra sorun gitti)(diyorum ki havalar ısındığı için mi bu sorunla karşı karşıyayım emin değilim) ısınma sorununu daha başka bir türlü nasıl çözebilirim? İllede havaların soğumasını mı beklemek zorundayım? Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim, saygılar!