Legion Y520 aşırı işlemci kullanımı oluyor

konstantinopolis

Femtopat
Daha fazla  
1658607814451.png

Arkadaşlar merhaba, oyun fark etmeksizin işlemci kullanımı aşırı aşırı yüksek seviyelere çıkıyor, eskiden böyle değildi. Neden böyle oluyor?

Boşta iken böyle bir problem yok hangi oyunu açarsam açayım o oyun çok feci kullanıyor, Rust oynarken %99'lara dayanıyor.

Eki Görüntüle 1461631
Bu şekilde.

Rust Online tabanlı oyunlarda kullanımın artması normal fakat bu kadar olması kabul edilebilir degil, dedigim gibi virüs taraması yapın onun haricinde termal macunları yenileyin cihazın.

İslemcinizi en fazla kullanan uygulama nedir? Virüs girmis olabilir, güvenli moda girip Kaspersky ile tam tarama yapın.

Rust Online tabanlı oyunlarda kullanımın artması normal fakat bu kadar olması kabul edilebilir degil, dedigim gibi virüs taraması yapın onun haricinde termal macunları yenileyin cihazın.

Yahu termal macun ne alaka hocam dalga mı geçiyorsunuz benimle. Isınıyor demiyorum kullanım yüksek diyorum. Yine de sağ olun.

Yahu termal macun ne alaka hocam dalga mı geçiyorsunuz benimle. Isınıyor demiyorum kullanım yüksek diyorum. Yine de sağ olun.

Dalga geciyorum hocam zaten asıl amacım oydu, sıcaklıktan konunun basından beri bahsetmemissiniz, bilgisayar ısındıgı takdirde GHz'i duser normalde %50 kullanımla ekran kartınızı tam besleyebilirken bu sefer %100 kullanıma cıkmak zorunda kalır.

Basta sıcaklık sorunu yok diye belirtmeniz lazımdı.

Ayrıyeten oyunları hangi cozunurlukte ve ayarlarda oynuyorsunuz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı