Lego® marvel™ Super Heroes alınır mı?

thericowolf

Femtopat
Daha fazla  
Lego® marvel™ Super Heroes alınır mı sizce? Ve bu oyunla hikayesi bağlantılı olan bir oyun var mı oyun? +50 saat versin bir de keyifli vakit geçirtsin yeter tatilde oynarım.

Lego® marvel™ Super Heroes alınır mı sizce? Ve bu oyunla hikayesi bağlantılı olan bir oyun var mı oyun? +50 saat versin bir de keyifli vakit geçirtsin yeter tatilde oynarım.

Hocam ben bu oyunu alip oynamistim vallahi gorev basi kafam yaniyordu nereden ne yapacagin cok belli degil alınır mı? Alinir ama bulmacalari pek sevmiyorsan tavsiye etmem

Sadece ana hikayeyi oynarsanız 10 saat civarında bitiyor. Klasik Lego oyunu, çoğunlukla tadını çıkarmak için tüm karakterleri açmak ve toplanabilirlerle beraber tüm etkinlikleri yapmanız iyi olur.

Diğer hocamında dediği gibi Lego oyunları komple bulmaca odaklı oluyor, aksiyon tarafları pek iç açıcı değildir. Hikayesi ise en fazla Super Heroes 2 ile bağlantılı olur sanırsam ama oda harita olarak kötü bir oyun diye duydum.
Zaten klişe süper kahraman hikayesine sahip, sadece lego absürtlüğünde.

50 saat oynamanız için oyunu %100 yapmayı çabalamanız lazım, yan görevler ve hikaye ile anca 20 saate uzar.

Hocam ben bu oyunu alip oynamistim vallahi gorev basi kafam yaniyordu nereden ne yapacagin cok belli degil alınır mı? Alinir ama bulmacalari pek sevmiyorsan tavsiye etmem
Valla hocam böyle hissediyorsanız cidden hiç sevmiyorsunuz bulmaca sanırım. Çoğunlukla basit bulmacaları var ve çok uzun süre yapamazsanız, objeler parlıyordu sanırsam.
Eski olan oyunları bu konuda dediğiniz gibi çok daha sıkıntı. Lego LOTR oyununda yaşıyordum ama 2-3 defa anca.

Sadece ana hikayeyi oynarsanız 10 saat civarında bitiyor. Klasik lego oyunu, çoğunlukla tadını çıkarmak için tüm karakterleri açmak ve toplanabilirlerle beraber tüm etkinlikleri yapmanız iyi olur.

Diğer hocamında dediği gibi lego oyunları komple bulmaca odaklı oluyor, aksiyon tarafları pek iç açıcı değildir. Hikayesi ise en fazla Super Heroes 2 ile bağlantılı olur sanırsam ama oda harita olarak kötü bir oyun diye duydum.
Zaten klişe süper kahraman hikayesine sahip, sadece lego absürtlüğünde.

50 saat oynamanız için oyunu %100 yapmayı çabalamanız lazım, yan görevler ve hikaye ile anca 20 saate uzar.

Vallahi hocam böyle hissediyorsanız cidden hiç sevmiyorsunuz bulmaca sanırım. Çoğunlukla basit bulmacaları var ve çok uzun süre yapamazsanız, objeler parlıyordu sanırsam.
Eski olan oyunları bu konuda dediğiniz gibi çok daha sıkıntı. Lego LOTR oyununda yaşıyordum ama 2-3 defa anca.

Hocam vallahi simdi pek problemem yasamam herhaldede eski kafayla oynayinca biraz geride kalmistim saglik olsun agziniza saglik.

Klasik bir Lego oyunu yukarıda bahsedildiği gibi. Marvel Karakterlerine ilginiz varsa ve aynı bölümleri tekrar oynayıp herşeyi açmayı hedefliyorsanız uzun süre vaktinizi alır ancak 50 saat tutmaz bence. Zamanında bitirmiştim, özellikle 2 kişi daha keyifli oynanıyor bir arkadaşla beraber.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı