Lehçe öğrenmeye nereden başlanır?

Ama okula senelik 5000 Euro dediniz yani 1 sene değil mi?
6 ay oturma izninden sonra ne yapmayı planlıyorsunuz?
Schengen vizesi vermesi çok iyi.
Derslere zaman ayırmadığınızı anladım zaten bugün açtığınız konuda calcilus 2 dersinden bir şey anlatmışsınız ve orada da dersi dinlesem daha fazla rehber gelirdi demiştiniz.
Not: Umarım fazla soru sorup boğmuyorumdur hocam. Biraz meraklıyım da

Ama okula senelik 5000 Euro dediniz yani 1 sene değil mi?
Evet 1 senelik öyle ama Polonya'dayken de bir yandan çalışmaya devam edeceğim için 3.5 senelik okul masrafının hepsini biriktirip gitmeyeceğim, 1 seneden biraz fazla masrafı biriktirsem yeterli olur diye düşündüm.

6 ay oturma izninden sonra ne yapmayı planlıyorsunuz?
Uzun vadede Kanada'ya taşınmayı düşünüyorum tabi daha baya bir zamanı var o işin. İş falan bulmak lazım. Açıkçası çok düşünmedim ne yapacağımı çünkü Polonya'dan mezun olmama 4 seneden fazla bir zaman var.

Sıkıntı değil hocam elimden geldiğince yardımcı olmak isterim

Hocam şu an bana ne önerirsiniz?
(Ben daha çok İngilizce, matematik ve yazılımı onun planda tutma istiyorum.)

Hocam şu an bana ne önerirsiniz?
(Ben daha çok İngilizce, matematik ve yazılımı onun planda tutma istiyorum.)
Bu sene sınavınıza odaklanın hocam, sayısala çalışın. Matematiğiniz iyi olsun. Bir yandan da İngilizcenizi geliştirin. Yazılıma bu senelik ara verebilirsiniz veya hafiften bakarsınız. Ben normalde sınav senemde yazılımı bırakma kararı vermiştim ama bu karar çok uzun sürmedi.

Teşekkür ederim hocam. İleride sorun olduğunda profilime yazar sizi de etiketlesem sorun olmaz diye düşünüyorum. Tekrardan teşekkürler
Not: Hocam bu arada siz kimya ve biyoloji gibi dersleri seviyor muydunuz lisede?

Teşekkür ederim hocam. İleride sorun olduğunda profilime yazar sizi de etiketlesem sorun olmaz diye düşünüyorum. Tekrardan teşekkürler
Sorun olmaz hocam, rica ederim.

Not: Hocam bu arada siz kimya ve biyoloji gibi dersleri seviyor muydunuz lisede?
Nefret ediyordum hocam, hala da nefret ediyorum. Okulda yapılan bir denemede AYT kimyadan 2 doğru yapmıştım bir keresinde Ondan sonra günde 8 saat kimya çalışmayı başlayıp gerçek sınavda fulledim ama hala nefret ediyorum.

Matematikte ne kadar başarılı olsam da kimyanın lehçe öğrenmekten daha elzem olduğunu düşünüyorum hocam. Bende nefret ediyorum yani bu kadar sayılarla iç içe olup bu kadar uzak durmak istediğim bir ders olmamıştı.
Bir de biyoloji var ama o sırf ezber fazla rahatsız etmiyor.

Kimya neyse de biyoloji sayısala hiç yakışmıyor. Bildiğin sözel ders ama sözelcilere ayıp olmasın diye sayısala koymuşlar.

Kimya neyse de biyoloji sayısala hiç yakışmıyor. Bildiğin sözel ders ama sözelcilere ayıp olmasın diye sayısala koymuşlar.

Keşke ayıp olsaymış

Hocam aklıma bir şey takıldı. Orada üniversite okurken üniversite yurdunda mi kalmayı planlıyorsunuz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…