T tupcureis Decapat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 148 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2025 #21 fourleafclover dedi: Hocam dediklerinizi yapamayacağımı anladım ve yeni klavye bakmaya başladım ve 2 adet klavye arasında kaldım. Apex 3 TKL ve G413 SE TKL. Sizce hangisini tercih etmeliyim ya da başka bir öneriniz var mıdır? Bütçem 2K. Genişletmek için tıkla... Maalesef fikrim yok isterseniz yeni bi konu açın önersinler
fourleafclover dedi: Hocam dediklerinizi yapamayacağımı anladım ve yeni klavye bakmaya başladım ve 2 adet klavye arasında kaldım. Apex 3 TKL ve G413 SE TKL. Sizce hangisini tercih etmeliyim ya da başka bir öneriniz var mıdır? Bütçem 2K. Genişletmek için tıkla... Maalesef fikrim yok isterseniz yeni bi konu açın önersinler
fourleafclover Centipat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 240 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2025 #22 tupcureis dedi: Maalesef fikrim yok isterseniz yeni bir konu açın önersinler. Genişletmek için tıkla... Yeni konu açarsam çifte konu olucaüı için açamıyorum maalesef. O yüzden buraya yazdım.
tupcureis dedi: Maalesef fikrim yok isterseniz yeni bir konu açın önersinler. Genişletmek için tıkla... Yeni konu açarsam çifte konu olucaüı için açamıyorum maalesef. O yüzden buraya yazdım.