Lenevo Z580, BIOS’a Girmiyor

Windows üzerinden denedim.Yine girmedi.
Öncelikle şunu söyleyim.
Hiç bir tuş kombinasyonu çalışmıyor.Şimdi söylediğiniz gibi tarih ve saati kontrol edicem.

BİOS sürümüm;5FCN89WW

Galiba eski bir sürümmüş.
Arkadaşın verdiği sürüm
değil BİOS’u günceleyebilirsem yazcam.
Benim Bilgisayarım da Win10 kurulu Fakat sitedeki driverlarda en fazla BİOS Win8 64 bit var bunu kursam sıkıntı olurmu acaba.Birde Z580 BİOS yükseltme rehberi öneririseniz çok sevinirim.Ben bulamadımda. :)

Son düzenleme:
Bütün cevaplarınız için teşekürler.Galiba bu sorunun bilgisayarın içini açmadıkça bir çözümü yok.Bende onla uğraşmıycam.Zaten yakın zamanada bir bilgisayar alıcağım.

Bütün cevaplarınız için teşekürler.Galiba bu sorunun bilgisayarın içini açmadıkça bir çözümü yok.Bende onla uğraşmıycam.Zaten yakın zamanada bir bilgisayar alıcağım.

Bios'u güncelleyin hepsi düzelir. Windows 8.1 için olan Bios güncelleme windows 10'da da çalışır.
İki dosya indireceksiniz. Önce public olanı çalıştırın sonra private olanı. İlki çalışmazsa ikincisi de yeterli. Sonra biosa giriş menüleri falan düzeliyor.

Son düzenleme:
Çözüldü;Lenevo’nun web sitesinden public ve private dosyalarını indirdim(Win8 64 bit benim PC Win10 64 bit olmasına rağmen) temiz bir flash taktım.Gerek varmıydı bilmem ama ben taktım.Public işe yaramadı.Fakat private işe yaradı.BİOS’um sorunsuz bir şekilde açılıyor.

Çözüldü;Lenevo’nun web sitesinden public ve private dosyalarını indirdim(Win8 64 bit benim PC Win10 64 bit olmasına rağmen) temiz bir flash taktım.Gerek varmıydı bilmem ama ben taktım.Public işe yaramadı.Fakat private işe yaradı.BİOS’um sorunsuz bir şekilde açılıyor.
Çok sevindim. Moderatörler sorunu çözüldü olarak işaretlerse çok güzel olur.

hocam dc veyahut özel mesaj dan bana tam olarak nasıl yapıldığını anlatırmısınız çünkü ben yapamadım bnmkide girmiyor aynı pc aynı sorun aynı işletim sistemi

hocam dc veyahut özel mesaj dan bana tam olarak nasıl yapıldığını anlatırmısınız çünkü ben yapamadım bnmkide girmiyor aynı pc aynı sorun aynı işletim sistemi

1.) public adlı bios dosyası:

2.) private adlı bios dosyası:

3.) ingilizce olarak bios güncellemenin nasıl yapılacağını anlatan dosya:

Şöyle yapacaksınız:
Önce yukarıdaki dosyaları indirin.
Sonra ilk olarak public olanı çalıştırın o bittikten sonra private olanı.
Çalışmayıp hata verirse tekrar tekrar deneyin. Mutlaka oluyor.
5-10 denemeden sonra ilki çalışmazsa ikincisi de yeterli oluyor.
Sonra biosa giriş menüleri falan düzeliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı