Lenova S510P nasıldır?

Makaleler
12
Yer
Balıkesir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi forumlar arkadaşlar. Size biraz içimi dökeceğim. :) Benim Dell İnspiron 5110 R15 dizüstü bilgisayarım var. Bu bilgisayar çok fazla ısındığı için çok güvendiğim ve dizüstü bilgisayardan çok iyi anlayan bir abime verdim ve bu abi bilgisayarımı bir güzel temizledi termal, macunu yeniledi. Eve götürdüğüm zaman dizüstünde biraz oyun oynayayım dedim ve çok fazla Fps düşüşü yaşadığımı farkettim. Bende AİDA64 ile sıcaklıklara baktım. İşlemci sıcaklığı en fazla 62 derece iken ekrankartı 98-99 derecede dolanıyordu. Telefonda uzun bir muhabbet ettikten sonra temizletmek için çok geç kaldığımı, ekrankartımın çok fazla hasar gördüğünü söyledi. Saten 1 yıldır zor bela kullandığım dizüstü bilgisayarımı ıskartaya ayırmaya karar verdim. Ehliyet kursuna katılacağım için bütçem biraz kısıtlı. Ben bu diz üstünü almayı düşünüyorum.
Lenovo S510P Notebook Core i3 4010U 1.7Ghz-4Gb-500Sshd-15.6''2Gb-W8 Notebook - Vatan Bilgisayar
Fiyatı 1.436 tl.
İ7 işlemci almayacağım artık. Şunu gördüm ki oyun için kullanılan bir dizüstünde İ7 aşırı derecede gereksiz. Yukarıda linkini atmış olduğum dizüstü 1.400 tl için uygun mudur?

Hepinize ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Benim şuanki 5110 R15 dizüstü bilgisayarımın kaldıramayacağı oyun yok. LoL'ü en yüksek ayarlarda 60 Fps alarak oynayabiliyordum. Fakat çok fazla ısındığı için makine arızalandı. Yani ben bunu aldıktan bir süre sonra tekrar aynı sorunu yaşamak istemiyorum. @Uğur Ç., önerdiğin dizüstü özellik bakımından çok güzel fakat Hp marka dizüstüne hiç güvenmiyorum ben. Önerdiğim dizüstünü almak mantıklı bir seçim olurmu acaba? Yukarıda link attığım dizüstü 9 taksitle almak istiyorum. Ayda 159 tl'ye denk geliyor. Sizce dizüstünde sadece LoL ve WOT oynayan birisi olarak beni idare eder mi?

Kartta 1.500 tl limit var kardeşim. :( Sanırım verdiğim linktekini alacağım ya da senin önerdiğin Hp marka olanı ama Hp'ye güvenemiyorum. Hayatımda "ben Hp dizüstü aldım ve ısınma sorunu yaşamadan uzun yıllar kullandım" diyen bir insana hiç rastlamadım. Sen Hp kullandın mı?

@Bedirhan Karakaya, ilgilendiğin için teşekkür ederim. Benim dizüstündeki ekrankartı Nvidia 525M'di. Sondan ikinci rakam olarak 2 ama nesil 5. 720M alırsam eğer yine sondan iki olacak ama nesil 7 olacak. Bu beni fazlasıyla idare eder diye düşünüyorum.

LENOVO G510 CORE İ5 4200M 2.5GHZ-4GB-1TB HDD-15.6''-2GB -W8.1 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar
Bu nasıl sizce hocam? Galiba internette 740m ile karşılaştırıyorlar ekran kartını.
Kart limitim sıfırlanmak üzere. Sıfırlanır sıfırlanmaz alıyorum hocam. Dikkatimden kaçmış bu makine. Bu benim işimi uzun yıllar görür. Hem İzmir de Bilge adam kursuna gideceğim zaman küçük çaplı çizim yapma olanağımda olur bu makine ile.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı