Lenovo 81Y400D0TX nasıl?

burakuztutar

Decapat
Katılım
13 Eylül 2020
Mesajlar
12
Merhaba arkadaşlar, Lenovo ip gaming 3 core i7 10750H notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Lenovo IP Gaming 3 kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al. adresindeki bilgisayar hoşuma gitti fakat bu konularda pek bilgim yok bir de foruma yazmak istedim.

Bu fiyata daha iyi bir Gaming notebook var mı? Ya da sizin önceden kullandığınız bir laptop ise bir problemini vs. gördünüz mü? Çoğu yeni nesil oyunu orta ayarda oynayabilir miyim?

Bu arada masaüstü toplamaların daha elverişli olacağını biliyorum, fakat özellikle notebook istediğim için.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fiyata 1650 Ti'lı laptop alınmaz. Araştırma yapıp döneceğim.
 
Son düzenleme:
Rica etsem paylaştığınız 2 ürünün de karşılaştırmasını yapabilir misiniz? Çok benzer geldiler bana, ve sanırım Tulpar stokta tükenmiş.
Evet maalesef Monster'ın daha üstün modellerinde stok bulamadım.
Casper kendini geliştirdi gaming laptop konusunda, YouTube'dan incelemelerine bakabilirsiniz. Eğer sizi rahatsız eden bir tarafı, kronik bir sorununa denk gelmezseniz bence alınabilir. Kendi sitesinden özelleştirip alabilirsiniz hatta.
 
Anlıyorum hocam çok teşekkür ederim ikinize de değerli yorumlarınız için. Peki bu fiyata başka önerebileceğiniz bir ürün var mı? Ya da excalibur, tulpar fiyatına göre en iyilerden midir? Tam olarak seçeneklerimi bilmek istiyorum.
Başka bir seçenek olarak HP'nin bilgisayarlarına bakabilirsiniz. Siz hangi markanın en güvenilir olduğunu düşünüyorsanız onu alın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı