Elektronik Lenovo 82K200JYTX RTX3060 16000TL

Ürünü az önce mağazadan teslim aldım, merak edenler için ekran 165 Hz.

Mağazaya gittim aldım vallahi çok rahat bir mutluluk hissediyorum şu an ekranda herhangi bir yırtılma yok oyun testi yapacağım hayırlısı ama bir rehber falan var mı PC'yi ilk aldığımızda ne yapacağımıza dair şu an sevinçten öyle dosyalarımı açıp açıp kapatıyorum

Arkadaşlar ürünler kapalı kutuydu değil mi?
 
knk 14kya 3060lı laptop almışım sence nasıl olabilirim çakarım bir tane 8gb ramı 600 tl bir şey zaten ama kafama takılan bu ramı servise taktırmak istiyorum sonuçta riske atmaya gerek yok mediamarkt takıyor mudur acaba ya da lenovo. Var ya fiziksel olarak aldım ben gittim mağazaya kasada aldım ya kartın şifresini girdikten sonra içimde sanki kaybetmişim de bir şeyi bulmuşum hissi yaşadım öyle bir his ki anlatılmaz.
 
Club üyesiyim ama düşmüyor fiyatı sepette

21-22 tarihleri arasındaydı. :( ben gece saat 2 gibi satın aldım. Ama sabah erken saatlerde indirimi bitirdiler.

Kanka 14kya 3060'lı laptop almışım sence nasıl olabilirim çakarım bir tane 8 GB RAM'ı 600 TL bir şey zaten ama kafama takılan bu RAM'ı servise taktırmak istiyorum sonuçta riske atmaya gerek yok MediaMarkt takıyor mudur acaba ya da Lenovo. Var ya fiziksel olarak aldım ben gittim mağazaya kasada aldım ya kartın şifresini girdikten sonra içimde sanki kaybetmişim de bir şeyi bulmuşum hissi yaşadım öyle bir his ki anlatılmaz.

RAM takmak emin ol basit bir olay. Arka kapağı sert bir kart ve uygun tornavida ile sökebilirsin. Ben öyle yaptım. Ayrıca öğretici videolar da var.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı