Bilgisayar fiyatları bu sıralar uçtu. Oyun oynamak için kullanmayacaksan bu sistem yeterli bence RAM artırmanı tavsiye ederim büyük ihtimal 32-Bit'dir 64-Bit'e geçirirsin. Aynısını bende yaptım 2 GB'dan 4'e çıkardım 64-Bit yaptım cidden PC hızlandı tarayıcıda farkı hissedeceksin. SSD'ye gelirsek evet SSD alırsan PC daha hızlı açılır uygulamaları SSD'ye kurarsan daha hızlı açılır yani kısacası PC daha hızlı ve akıcı olur. Kısacası RAM ve SSD arttırmak laptopunu hızlandırır ve tavsiye ederim
ancak oyun dememişsinde yine de söyleyeyim oyunlarda fazla performans alamazsın tabii oyuna göre değişir eski nesil oyunlar oynarsın Half-Life CS 1.6 gibi biraz uzun oldu kusura bakma iyi günler dilerim
(pardon uyarı yapmayı unuttum SSD'ler saniyede 560 MB yazma okuma oranına sahiptirler ancak sistemin düşük olduğundan SSD alırsan tamamını kullanamayacak ve saniyede 300 MB yazma oranına sahip olacak HDD'lerde bu oran 150 MB yani SSD alırsan okuma yaza oranın 2 katına çıkacak ve bu farkı hissedeceksin bence idare eder.)