Çözüldü Lenovo bilgisayar açılırken "EFI PXE 0 for IPv4 (84-A9-38-4a-9F-73) boot failed" hatası

• Konuyu başlatan Qertys
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 19.380
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Qertys

Decapat
Merhabalar, kısa bir süre önce yeni bir bilgisayar sipariş etmiştim ve bugün elime ulaştı. Ancak bilgisayarımı açtığımda bu sorunla karşılaşıyorum. İnternette sorunun BIOS'la alakalı olduğunu gördüm ancak ne yapacağımı bilmiyorum -hayatımda BIOS'a girmedim- şimdiden teşekkürler.

Bilgisayar modeli: Lenovo Legion 5 17ACH6H AMD Ryzen 7 5800H 16GB DDR4 RTX3070 GDDR6 8GB 1TB SSD 17.3" FHD 144Hz FreeDos Notebook | ITOPYA

image0.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Açtığım yerin BIOS olup olmadığından bile emin değilim :D hemen fotoğrafını atıyorum

Hayır

Cihaz FreeDOS. O yüzden normal hata. Windows kurun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Windows kurulamıyor.

Eğer sorun çözülürse "çözüm" işaretlerseniz sevinirim 🙂

Bende de aynı hata var daha önce çok kez Windows kurdum fakat Windows USB görmüyor aynı hatayı alıyorum.

Merhabalar, kısa bir süre önce yeni bir bilgisayar sipariş etmiştim ve bugün elime ulaştı. Ancak bilgisayarımı açtığımda bu sorunla karşılaşıyorum. İnternette sorunun BIOS'la alakalı olduğunu gördüm ancak ne yapacağımı bilmiyorum -hayatımda BIOS'a girmedim- şimdiden teşekkürler.

Bilgisayar modeli: Lenovo Legion 5 17ACH6H AMD Ryzen 7 5800H 16GB DDR4 RTX3070 GDDR6 8GB 1TB SSD 17.3" FHD 144Hz FreeDos Notebook | ITOPYA

Eki Görüntüle 1320787
Merhaba herkese aynı hatayı alıyorum çözümünü bilen var mıdır? wWindows kuramıyorum hiç bir şekilde.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı