fleshka Femtopat Katılım 26 Mayıs 2025 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2025 #1 Arkadaşlar Lenovo laptop aldım fakat açılmıyor, bunu nasıl çözerim? Laptopu ilk defa açtım, bu ekranlar gelip fotoğraftaki hatayı alıyorum.
Arkadaşlar Lenovo laptop aldım fakat açılmıyor, bunu nasıl çözerim? Laptopu ilk defa açtım, bu ekranlar gelip fotoğraftaki hatayı alıyorum.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2025 #2 fleshka dedi: Arkadaşlar Lenovo laptop aldım fakat açılmıyor, bunu nasıl çözerim? Laptopu ilk defa açtım, bu ekranlar gelip fotoğraftaki hatayı alıyorum. Eki Görüntüle 2504683 Eki Görüntüle 2504681 Genişletmek için tıkla... FreeDOS ise Windows kurmanız gerekiyor. Artı 0 Eksi
fleshka dedi: Arkadaşlar Lenovo laptop aldım fakat açılmıyor, bunu nasıl çözerim? Laptopu ilk defa açtım, bu ekranlar gelip fotoğraftaki hatayı alıyorum. Eki Görüntüle 2504683 Eki Görüntüle 2504681 Genişletmek için tıkla... FreeDOS ise Windows kurmanız gerekiyor.
xÖTÜKENx Kilopat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 734 Yer Türkiye 3 Haziran 2025 #3 fleshka dedi: Arkadaşlar Lenovo laptop aldım fakat açılmıyor, bunu nasıl çözerim? Laptopu ilk defa açtım, bu ekranlar gelip fotoğraftaki hatayı alıyorum. Eki Görüntüle 2504683 Eki Görüntüle 2504681 Genişletmek için tıkla... Yeni laptop olduğu için. Hem hayırlı olsun. Artı 0 Eksi
fleshka dedi: Arkadaşlar Lenovo laptop aldım fakat açılmıyor, bunu nasıl çözerim? Laptopu ilk defa açtım, bu ekranlar gelip fotoğraftaki hatayı alıyorum. Eki Görüntüle 2504683 Eki Görüntüle 2504681 Genişletmek için tıkla... Yeni laptop olduğu için. Hem hayırlı olsun.
0nlyHan Picopat Katılım 2 Haziran 2025 Mesajlar 119 3 Haziran 2025 #4 fleshka dedi: Arkadaşlar Lenovo laptop aldım fakat açılmıyor, bunu nasıl çözerim? Laptopu ilk defa açtım, bu ekranlar gelip fotoğraftaki hatayı alıyorum. Eki Görüntüle 2504683 Eki Görüntüle 2504681 Genişletmek için tıkla... Boot menüsünden bir ayarla düzelmesi lazım ama bende tam bilmiyorum benimki de Lenovo ama alalı bayağı oluyor. Artı 0 Eksi
fleshka dedi: Arkadaşlar Lenovo laptop aldım fakat açılmıyor, bunu nasıl çözerim? Laptopu ilk defa açtım, bu ekranlar gelip fotoğraftaki hatayı alıyorum. Eki Görüntüle 2504683 Eki Görüntüle 2504681 Genişletmek için tıkla... Boot menüsünden bir ayarla düzelmesi lazım ama bende tam bilmiyorum benimki de Lenovo ama alalı bayağı oluyor.
KS KS fleshka Femtopat Katılım 26 Mayıs 2025 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2025 #5 xÖTÜKENx dedi: Yeni laptop olduğu için. Hem hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam çok sağ olun USB ile Windows yüklemem lazım sanırım doğru anladıysam Einstein dedi: FreeDOS ise Windows kurmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... İlla bir USB bulup onunla Windows kurulumu mu yapmam gerek hocam Artı 0 Eksi
xÖTÜKENx dedi: Yeni laptop olduğu için. Hem hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam çok sağ olun USB ile Windows yüklemem lazım sanırım doğru anladıysam Einstein dedi: FreeDOS ise Windows kurmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... İlla bir USB bulup onunla Windows kurulumu mu yapmam gerek hocam
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2025 #6 fleshka dedi: Hocam çok sağ olun USB ile Windows yüklemem lazım sanırım doğru anladıysam. İlla bir USB bulup onunla Windows kurulumu mu yapmam gerek hocam. Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
fleshka dedi: Hocam çok sağ olun USB ile Windows yüklemem lazım sanırım doğru anladıysam. İlla bir USB bulup onunla Windows kurulumu mu yapmam gerek hocam. Genişletmek için tıkla... Evet.
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 3 Haziran 2025 #7 USB ile Windows kurman gerek. Cihazda işletim sistemi yok. Artı 0 Eksi