Çözüldü Lenovo Boot resmi nasıl değiştirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Revenger

Hectopat
Yer
Çorlu/Tekirdağ
Daha fazla  
Bir Lenovo Ideapad laptobum var. Araştırdım ama bulamadım.

Boot resmini nasıl değiştiririm?

1579296912875.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Oncelikle BIOS'u elde etmelisiniz ki editleyip tekrar flashlayabilesiniz. Universal BIOS backup ile bir deneyin. Fakat ben de Lenovo kullaniyorum ve Lenovo bu konuda biraz hassas. Herhangi bir program ile BIOS'u elde edemedim.
Yani ilk isiniz bu olsun. BIOS'u elde etmek.
Ayrica Lenovo sitesinde olan BIOS'lar genelde update seklinde .exe uzantili oluyor. Yani tam BIOS degiller. Onlari da editleyip guncellemeymis gibi kurmaya calisirsaniz da gecmis olsun. Internette bunu yapip cihazlari tuglaya donen kullanicilar var.

Eger hicbir sekilde BIOS'a ulasamaz iseniz BIOS cipini sokup dogrudan klonlayip editleyip baska yedek bir cipe yukleyip tekrar lehimleyebilirsiniz. Ya da ust uste 2 BIOS cipi lehimleyip dual BIOS olarak da kullanabilirsiniz.
Oncelikle BIOS'u elde etmelisiniz ki editleyip tekrar flashlayabilesiniz. Universal BIOS backup ile bir deneyin. Fakat ben de Lenovo kullaniyorum ve Lenovo bu konuda biraz hassas. Herhangi bir program ile BIOS'u elde edemedim.
Yani ilk isiniz bu olsun. BIOS'u elde etmek.
Ayrica Lenovo sitesinde olan BIOS'lar genelde update seklinde .exe uzantili oluyor. Yani tam BIOS degiller. Onlari da editleyip guncellemeymis gibi kurmaya calisirsaniz da gecmis olsun. Internette bunu yapip cihazlari tuglaya donen kullanicilar var.

Eger hicbir sekilde BIOS'a ulasamaz iseniz BIOS cipini sokup dogrudan klonlayip editleyip baska yedek bir cipe yukleyip tekrar lehimleyebilirsiniz. Ya da ust uste 2 BIOS cipi lehimleyip dual BIOS olarak da kullanabilirsiniz.

Son düzenleme:
Çözüm

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı