Lenovo dizüstü bilgisayar şarjsız çalışmıyor

razonizma

Hectopat
8 senelik bir Lenovo dizüstü bilgisayarım var. Bu bilgisayar şarjdan çıktığı anda kapanıyor ne yapmam lazım normale dönmesi için?

Kullandığınız notebook bilgisayarın muhtemelen pili ömrünü tamamlanmış olabilir. Bizimde hp notebook bir süredir sizin belirttiğiniz şekildeydi, internetten uyumlu muadil ürünü bularak satın aldım ve değiştirdim şuan şarj olduktan sonra batarya üzerinden çalışıyor. Sizde notebook modelinize uygun orjinal yada muadil ürünleri araştırarak ilerleyebilirsiniz.

8 senelik bir Lenovo dizüstü bilgisayarım var. Bu bilgisayar şarjdan çıktığı anda kapanıyor ne yapmam lazım normale dönmesi için?
Batarya bitikdir hocam

Tahmini maliyeti ne kadardır?

İnternete notebookun modelini yazıp pil yazıyorsunuz hocam internet size 1 milyon sonuç çıkartıyor.

Tahmini maliyeti ne kadardır?
Bilgisayarınıza uygun modeli bakmanız gerekiyor, ürün modeli değiştiğinde fiyatlarda değişiyor. Ben n11 alışveriş sitesinde notesparetm isimli satıcıdan almıştım bataryayı, sizde bir bakın ürünlere uygun model varsa fiyatınıda kontrol edebilirsiniz.

Hocam burada batarya nerede? (Lenovo IdeaPad 3)

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-01-28 saat 13.35.00_b75a6833.jpg
    369,3 KB · Görüntüleme: 18
Arka yüzde. Tabletlerdeki gibi ince geniş pil oluyor iç, sabit piller.

Dosya Ekleri

• laptop pil.jpeg
    6,5 KB · Görüntüleme: 18
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…