Bataryayı değiştirmen lazım.8 senelik bir Lenovo dizüstü bilgisayarım var. Bu bilgisayar şarjdan çıktığı anda kapanıyor ne yapmam lazım normale dönmesi için?
Batarya bitikdir hocam8 senelik bir Lenovo dizüstü bilgisayarım var. Bu bilgisayar şarjdan çıktığı anda kapanıyor ne yapmam lazım normale dönmesi için?
Kullandığınız notebook bilgisayarın muhtemelen pili ömrünü tamamlanmış olabilir. Bizim de HP notebook bir süredir sizin belirttiğiniz şekildeydi, internetten uyumlu muadil ürünü bularak satın aldım ve değiştirdim şu an şarj olduktan sonra batarya üzerinden çalışıyor. Sizde notebook modelinize uygun orijinal ya da muadil ürünleri araştırarak ilerleyebilirsiniz.
Bilgisayarınıza uygun modeli bakmanız gerekiyor, ürün modeli değiştiğinde fiyatlarda değişiyor. Ben n11 alışveriş sitesinde notesparetm isimli satıcıdan almıştım bataryayı, sizde bir bakın ürünlere uygun model varsa fiyatınıda kontrol edebilirsiniz.Tahmini maliyeti ne kadardır?
Retro marka muadil pil bak. Orijinallere göre hayli ucuz oluyor.Tahmini maliyeti ne kadardır?
Bilgisayarınıza uygun modeli bakmanız gerekiyor, ürün modeli değiştiğinde fiyatlarda değişiyor. Ben N11 alışveriş sitesinde notesparetm isimli satıcıdan almıştım bataryayı, sizde bir bakın ürünlere uygun model varsa fiyatınıda kontrol edebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.