Lenovo G24-20 HDR açınca renkler sararıyor

Ensar durak

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Ryzen 5 5500 / Ekran Kartı: Radeon RX 6400 / Anakart: MSİ B450M-A PRO MAX / Ram: GEİL EVO SPEAR CL16 3200MHz 16GB / Depolama: WD 480GB Green NVMe M.2 SSD + James Donkey JD240 LE 240GB / Monitör: Lenovo G24-20 23.8" 0.5ms 165 Hz / İşletim Sistemi: Windows 11 Pro /
Psu: NZXT C550 Bronze 550W 80 Plus Bronze Yarı Modüler Power Supply
Hocam nedense çok taktım şu HDR olayına. Arkadaşlar monitörü aldım bir hafta oldu gayet memnunun ama şu HDR'ı bir türlü yapamadım monitör bozuk galiba soldaki HDR kapalı. Sağdaki HDR açık neden böyle oluyor sanki gece ışığını açmış gibi ve hiçbir şey değişmiyor ne yapsam olmadı kaç kere sıfırladım monitörü. DP kablo ile bağlı olmuyor HDMI da bağladım onunla da olmadı. Renklerde de değişme yok HDR kapalı her şey daha canlı ve güzel bunu nasıl düzeltebilirim ekran kartı ile alakalı olabilir mi ki kart: AMD RX 6400 yani neden böyle HDR açınca daha canlı güzel olması gerekmiyor mu Windows 10 kullanıyordum aynı böyleydi 11e geçtim kalibre etmek için gene olmadı.

Dosya Ekleri

• IMG_4484.JPG
    IMG_4484.JPG
    121,9 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_4485.JPG
    IMG_4485.JPG
    120,9 KB · Görüntüleme: 73
Hocam Windows masaüstü Sdr'dir. Bu nedenle HDR açtığınızda soluk kalır. Kalibrasyon programı var Store üzerinde. İndirirseniz toparlayabilirsiniz.

Store'den indirdim HDR ayarlama programını ama gene olmuyor.

Reis bayağı uzun zaman geçmiş çözdün mü?

Reis bayağı uzun zaman geçmiş çözdün mü?

Çözdüm hocam gece ışığını aç kapa yaptım HDR'yi açında düzeldi bir de Windows 11'den kalibre yaptım oldu ama kullanmıyorum HDR'ı bu monitörde çok yeterli değil

Technopat Haberler

Geri
Yukarı