G24F-2 için son sıralar ölü piksel sorunu var diye duydum. Forumda da birkaç sefer görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam.
Şans işi hocam. Çıkma oranı biraz daha yüksek olabilir ama bu firmanın yaptığı bir hata veya kronik sorun değil.
Bobin cızırtı sesi.
@Lory7 ben de G24F-2 önermiyorum yeni modellerinde ölü piksel şikayetleri bulunuyor. Önerim AOC 24G2SPU.
AOC 24G2SPU/BK 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 24G2SPU/BK 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G2SPU/BK 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.450,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
AOC 27G2SPU/BK 27" 1 ms Full HD FreeSync Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 27G2SPU/BK 27" 1 ms Full HD FreeSync Pivot IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 27G2SPU/BK 27" 1 ms Full HD FreeSync Pivot IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.780,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Gigabyte düşünebilirim pivot mu?
Pivot değil ama yukarı aşağı sağ sol desteği var.
İçinden DP çıkmıyor ben sana 24G2SPU stoklarını beklemeni öneririm pivot istiyorsan.