Lenovo G50-70 alınır mı?

RUSTfgh

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu laptopu arkadaştan almayı düşünüyorum. GTA 5 değil de GTA SA, Half-Life 2 gibi oyunlar ve ders için alınabilir mi? İşlemcisi falan nasıl? Bu arada i5 diyor ama i3 modelini alacağım.

i3 4005U.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bu laptopu arkadaştan almayı düşünüyorum. GTA 5 değil de GTA SA, Half-Life 2 gibi oyunlar ve ders için alınabilir mi? İşlemcisi falan nasıl? Bu arada i5 diyor ama i3 modelini alacağım.

i3 4005U.
Ne kadar fiyat istedi?

i3 4005U.
Bütçe nedir? Ancak bütçeye göre yorum yapılabilir.

Anladım. O zaman sizi idare etmesi için alınabilecek bir PC. İstediğiniz oyunları da rahat oynatır.
Eğer kafanızda bir bütçe belirirse veya aileniz şu kadar bütçe ayırırız der ise buraya tekrar yazabilirsiniz. Yardımcı oluruz.

Anladım. O zaman sizi idare etmesi için alınabilecek bir PC. İstediğiniz oyunları da rahat oynatır.
Eğer kafanızda bir bütçe belirirse veya aileniz şu kadar bütçe ayırırız der ise buraya tekrar yazabilirsiniz. Yardımcı oluruz.

Win 10 Pro yüklü ve adam yeni format atmış bende almayı düşünüyom.

Win 10 Pro yüklü ve adam yeni format atmış bende almayı düşünüyom.
Şimdi yorum yapmak zor, babanız işe başladığı zaman yeni cihaz alacam diyorsun, yeni cihaz için ne kadar bir fiyat var aklında, 3000,4000,5000 TL gibi.
Ona göre yorum yapabilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı