Lenovo G50-70 düşük FPS

alperyayla55

Decapat
Lenovo G50-70 dizüstü bilgisayarına sahibim. Aygıt yöneticisinden harici ekran kartımı güncellediğimde AMD Radeon R5 M230 ekran kartı gözüküyor ama AMD'nin kendi sitesinden driveri indirdiğimde aygıt yöneticisinde HD 8500M ekran kartına dönüşüyor. 2. Sorunum ise oyunlarda düşük FPS alıyorum.

Harici ekran kartıyla çalıştıramadığımı düşünüp İntel'in ekran kartını devre dışı bıraktığımda oyunlara giremiyorum bile.

Eskiden The Forest'ı rahat bi şekilde kasmadan oynadığımı hatırlıyorum ama şuan ultra low ayarlarda 10 FPS veriyor. İntel ekran kartını devre dışı bıraktığımda görüntü ayarlarında Microsoft Basic ekran kartı yazıyor. Oyunları AMD'nin programından yüksek performans yapmama rağmen böyle bi durumlu karşılıyorum. Sorun nedir, acaba yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 kullanıyorsanız: Microsoft Store üzerinden Lenovo Vantage isimli resmi uygulamayı indirip kurunuz. Uygulamada çıkan yönergeleri izleyerek devam ediniz. Son olarak güncelleştirmeleri Vantage isimli uygulamadan kontrol ederek uygun sürücü/bios gibi şeyleri çıkarsa kurunuz. Yeniden başlatmayı unutmayın uyarılardaki gibi Vantage üzerinden. Ben böyle yaparak en sağlıklı çözümü sağlıyorum kendi Lenovo cihazımda. Bu Vantage uygulamasını müşteri hizmetleri de öneriyor.

Image1547933314.785920.jpg
Ekran çözünürlüğü kısmından gelişmiş ayarlara basınca burda Intel gözüküyor bu ADM'yi kullanmadığı anlamına mı geliyor acaba ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Intel görünmesi normal. DDU ile Intel ve AMD GPU sürücülerini kaldır. İlk Intel sonra AMD sürücünü yükle. Sürücüleri aygıt yöneticisinden yükleme. Manuel olarak indir ve yükle.
İkinci olarak sistemin çok eski değil. Windos 10'a geçmelisin.
Son olarak isim değişmesi bir problem teşkil etmez.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı