Lenovo G500 sistem The Forest kaldırır mı?

BerkayGO

Hectopat
Selamlar. Arkadaşlarla oyun arıyorduk ve cidden güzel olan The Forest'ı söyledim ama çöp olduğu için sistemin kaldıracağını pek sanmıyordum, ama yine size bir sorayım dedim. En düşükte 55-50 FPS alsam yeter diye düşünüyorum. Sizce kaldırır mı?
Lenovo G500.
4 GB RAM.
i3 3110 m.
AMD Radeon HD 8570 m.
500 GB HDD.

Selamlar. Arkadaşlarla oyun arıyorduk ve cidden güzel olan The Forest'ı söyledim ama çöp olduğu için sistemin kaldıracağını pek sanmıyordum, ama yine size bir sorayım dedim. En düşükte 55-50 FPS alsam yeter diye düşünüyorum. Sizce kaldırır mı?
Lenovo g500.
4 GB RAM.
i3 3110 m.
AMD Radeon HD 8570 m.
500 GB HDD.

Malesef. 600P de 30FPS üstü alsan zar zor. Optimizasyonu çok kötü oyunun.

Oyun biraz sıkıntı Unity ile yapıldığı için. Yüksek ekran kartlarını bile bağırtıyor. Bu sistemle en düşük ayarlarda düşük çözünürlükte oynarsınız lakin ara ara donmalar olabilir Win10x64 için 4GB RAM az.

Sizin önerebileceğiniz 3-4 kişilik oyunlar var mı ?
Ben sistemini hiç zorlamayacak olan Age3 öneririm nasıl oynayabileceğinizi burada paylaştım.

kaldıracağını çok düşünmüyorum ama yine de sağolun.
Oyun biraz sıkıntı Unity ile yapıldığı için. Yüksek ekran kartlarını bile bağırtıyor. Bu sistemle en düşük ayarlarda düşük çözünürlükte oynarsınız lakin ara ara donmalar olabilir Win10x64 için 4GB RAM az.

Ben sistemini hiç zorlamayacak olan Age3 öneririm nasıl oynayabileceğinizi burada paylaştım.
strateji oyunları ile pek aram yok :D sağ olun öneriniz için. Zaten bilgisayar eski.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı