Lenovo G570 Ekran Kartı Sürücüsü Yüklenmiyor

Ertuğrul53

Hectopat
Katılım
15 Mart 2014
Mesajlar
34
Yer
Çorlu, Turkey
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Laptopumla normal bir şekilde internette takılırken bir anda reset attı ve AMD ekran kartı olan HD 6370m ekran kartımda aygıt yöneticisinden baktığımda Microsoft temel Görüntü Bağdaştırıcısı yazıyordu.

Ben de driverı tekrar kurmaya çalıştıgımda setupdan "AMD Install Manager çalışmayı durdurdu" hatası alıyordum. Ben de Microsoft'un kendi sitesinden 8.1 x64 Pro sürümünü indirip bilgisayara temiz format attım.

Windows 10 bilgisayarımda çok ağır ve driver problemi çektiğim için kullanmıyorum. Tekrardan bu sefer Lenovo'nun kendi sitesinden AMD ekran kartı driverını indirdiğimde tekrar aynı hatayı aldım.

En son olarak AMD'nin kendi sitesinden en son sürümü yüklemeyi denedim fakat yine aynı hatayı alıyordum. AİDA64'ten ekran kartına bakmak istediğimde hiç bir şekilde görülmediğini fark ettim.

Acaba ekran kartını yakma gibi bir durum içerisinde miyim? Yoksa farklı bir problem mi mevcut yardımlarınızı bekliyorum.

Ekran kartı donanım kimlikleri;
  • PCI\VEN_1022&DEV_68E4&SUBSYS_397517AA&REV_00
  • PCI\VEN_1022&DEV_68E4&SUBSYS_397517AA
  • PCI\VEN_1022&DEV_68E4&CC_030000
  • PCI\VEN_1022&DEV_68E4&CC_0300
Laptop: Lenovo G570
İşletim sistemi: Windows 8.1 Pro x64
@Recep Baltaş acaba bir öneriniz var mı ?
 
Son düzenleme:
Sen en iyisi teknik servise götür. Laptopunda ekran kartı anakarta lehimli fırınlarsan diğer bileşenlere de zarar verirsin. Onlar BGA makinesiyle sorunu çözerler ortalama 80 TL gibi bir ücrete yapılıyor.
 
Sen en iyisi teknik servise götür. Laptopunda ekran kartı anakarta lehimli fırınlarsan diğer bileşenlere de zarar verirsin. Onlar BGA makinesiyle sorunu çözerler ortalama 80 TL gibi bir ücrete yapılıyor.
Zaten öyle yapacağım. İlginiz için teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İlk olarak Intel sürücüsünü yüklemen gerekli. DDU ile Intel ve AMD kaldırdıktan sonra,
ilk Intel sonra AMD sürücüsünü yüklemeyi dene.

DDU ile denedim ve halen daha aynı şey tekrardan format atıp ilk Intel sonra AMD yüklemeye çalıştım fakat aynı problem. Anakartı servise vermeyi düşünüyorum. Şuanlık bir sıkıntı yok, sadece oyunlarda AMD ekran kartı çalışmadığı için FPS alamıyorum. Intel ekran kartıyla idare ediyorum. Teşekkürler
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı