Lenovo G570 yavaşlama sorunu

yyasin857

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 2 sene önce Lenovo G570 model bir PC aldık. İlk başlarda durum gayet iyiydi ama bir süre kapalı kalmak zorunda kaldı bilgisayar. 1 aylık bir süre sonunda ilk açtığımda tam olarak 45 saniyede açılan bilgisayar 5 dakikada açıldı. Üst üste format attım, değişen bir şey olmadı, hep aynı.

Örneğin oyunlarda, Counter mesela. Cheat Engine'den hızlandırıp oynuyorum. Böyle bir kasma sorunu var. Arkadaşlar arasında alay konusu oldu. Bu PC'nin özellikleri de kötü değil ama benim için idare eder. Lütfen anlayan arkadaşlar yardımcı olsun.

PC'nin özellikleri:
  • İşlemci: Intel(R) Pentium(R) CPU B960 @ 2.20GHz
  • Ekran kartı: Intel(R) HD Graphics:(
  • RAM: 4 GB
  • HDD: 500 GB
  • İşletim sistemi: Microsoft Windows 7 Home Basic Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit
Lütfen yardımcı olun. :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Garantiyle olacak bir iş gibi sanmıyorum. 2D oyun nasıl kasabilir? En iyisi bir video çekip atayım, ne demek istediğimi anlarsınız. Ayrıca zaten temizlendi. Laptop olduğu için kolaydı temizlemesi. Garanti süresi bitti sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her bilgisayar zaman geçtikçe tozlanır parçası eskir ve yavaşlar. Çözümü ise diğer arkadaşlarında dediği gibi garantisi varsa bi yolla elden geçirsinler.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı