Lenovo G580 laptopa nasıl yükseltme yapılabilir?

Boomy819

Picopat
Daha fazla  
Elimde Lenovo G580 model laptop var yaklaşık 8 senelik bir laptop ve ben buna bazı yükseltmeler yapmak istiyorum RAM yükseltmek ve SSD takmak gibi fakat tam olarak nasıl yapacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz? Modeli de budur:

1000'e kadar çıkabilir herhalde RAM ve SSD için.

Hocam bir de hangi parçanın uyumlu olup olmadığını nasıl anlarım bana da nasıl yapılacağını anlatabilir misiniz?

Hocam SSD için gerek yok ama RAM için uyumlu olması lazım CPU-Z programından RAM MHz ve DDR3 mü DDR4 mü diye kontrol etmemiz lazım. Ben birkaç konu gördüm sizin RAM mhzleriniz 1333 DDR3 siz yine de isterseniz programı indirin ekran fotoğrafını atarsanız mutlu olurum.
Setup English kısmından indirebilirsiniz.

Hocam laptoplarda HDD kısmı 2.5 inç olduğu için SSD konusunda sıkıntı yaratmayacak.

Hocam SSD için gerek yok ama RAM için uyumlu olması lazım CPU-Z programından RAM MHz ve DDR3 mü DDR4 mü diye kontrol etmemiz lazım. Ben birkaç konu gördüm sizin RAM mhzleriniz 1333 DDR3 siz yine de isterseniz programı indirin ekran fotoğrafını atarsanız mutlu olurum.
Setup English kısmından indirebilirsiniz.

Hocam laptoplarda HDD kısmı 2.5 inç olduğu için SSD konusunda sıkıntı yaratmayacak.

Tam olarak hangi kısmını atacağım çünkü CPU, mainboard, Memory, SPD, Graphics, bench, about kısımları var hangisini atayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı