Çözüldü Lenovo G580 Windows 8.1 Single Language Wifi Kesilme Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

badyguard14

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar, windows 8 yüklü lenovo g580 model laptopumda ara ara wifi kesilmesi yaşanıyor. Sinyal yüksek olduğu halde bağlantı kesiliyor ve ben bağlanana kadar bekliyor tekrar bağlanmak zorunda kalıyorum. Bu wifi kesilmesine bir çözüm yok mu? İnternette denemediğim yöntem kalmadı format dışında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorunu çözdüm gibi şu anda, 2 gündür kesinti yaşamadım. Bir sürü driver denedim, sistemi formatladım ama hala kesiliyordu.

Ben de internetten bulduğum bir çözümü denedim, Wi-Fi kanalı değiştirdim. Önce 6'yı sonra 11'i denedim yine kesiliyordu, en son 1'i denedim ve kesinti sorunu ortadan kalktı. Modem markası AirTies AIR5650V2, sorun yaşayan arkadaşlar bu yolu deneyebilir. Yardımcı olanlara çok teşekkürler :)
Wifi Donanım ( Quallcom Atheros AR9485WB-EG ) Sürücü Sürümü ( 10.0.0.298 ) Modem olarakta Airties 5650v2 kullanıyorum 3 telefonda denedim onlarda bi kesilme olmazken laptopda oluyor sadece.

Son düzenleme:
Onu yaptım kardeşim daha önceden, yine aynı durum mevcut. Ben diyorum ki acaba daha önceden kurduğum bir VPN'den dolayı mı böyle? Bütün VPN'leri de kaldırdım ama :/

Lenovo g580'lerde 9.2.0.500 sürücücü ile hiç kesinti yaşamadım ama özelikle Asus laptoplarda başıma gelmişti. Sürücü değiştirmeme ragmen wifi kesintisi devam ediyordu, bizde wireless kartı değiştirdik yani başka bir marka taktık düzeldi. Eger garantisi bittiyse son çare sende wireless kartını değiştir.

Kardeş o dediğin sürüme baktığımda win 7 için olduğunu gördüm win 8 de yüklemeyi denemeli miyim sence :) :)

Ayrıca o sürümün sağlam linkini bulamadım link atarmısın sağlam bi tane ?

Yetkili arkadaşlar da eğer bulabilirse bi link bulup verebilirler mi acaba :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı